Otteluennakko: AS Moon saa lauantaina vieraita Lapualta

30.10.2015

Sarjataulukko neljän ottelukierroksen jälkeen

AS Moon - LaPo (Lapuan Ponnistus) la klo 14.00 Raahen liikuntahallilla.

Jälleen on aika palata taistelemaan futsalin sarjapisteistä, kun Lapuan Ponnistus saapuu lauantaina Raaheen. AS Moon on jo pyyhkinyt mielestään edellisen vkl tuplapelit etelänkiertueella, joista ei pisteitä mukaan tarttunut. Joukkue lähtee hakemaan kuitenkin samanlaista pelillistä otetta kuin edellisessä ottelussa Ilvestä vastaan, jossa kaikki muu toimi suht hyvin paitsi maalinteko. Lauantaina klo 14.00 alkavassa ottelussa on kotiyleisön lupa odottaa sisuuntunutta hyökkäysosastoa AS Moonilta, koska enää ei paikkoja haluta enempiä tuhlailla.

Lähtökohdat otteluun ovat hieman ristiriitaiset. AS Moonin pelaajarintamassa on tapahtunut jo nyt valitettavaa loukkaantumissumaa, kun esimerkiksi Teemu Harjuhaahdon (nilkka) lisäksi sairastuvalta löytyy näillä näkymin Ville Määttä (jalkavaiva), sekä vielä lauantaihin tähtäävä Aleksi Kylmälä (varvas). Myös Timi Knuutisen jalat ottivat vieraskiertueella osumaa ihan kiitettävään tahtiin, mutta mies oli jo torstaina treeneissä pelikuntoinen. Lauantaina ottelusta on näillä näkymin poissa myös joukkueen kapteeni Antti Uusitalo, syy on ainakin nettitoimituksella mysteerisesti piilossa. Eipähän Ana pääse yrittelemään läpiajoja kuten edellisissä otteluissa :D Jotain positiivistakin on kuitenkin lauantaina luvassa, kun Kai Paakkari tekee paluun kokoonpanoon, sekä Sievistä lainalla oleva Jesse Heinonen jatkaa myös hyvien otteiden jälkeen AS Moonin ringissä.

LaPo on vastustajana yksi AS Moonin tärkeimmistä tulevalla kaudella. Ennakoissa sekä AS Moonia että Lapuan Ponnistusta on veikkailtu alempaan keskikastiin taistelemaan 1-div sarjapaikasta. Neljästä ensimmäisestä ottelusta LaPo on kerännyt 2 voittoa sekä 2 häviötä. Huomionarvoista on kuitenkin se, että molemmat voitot ovat irronneet kotikentällä kun vieraspeleistä ei ole jälkipolvelle kerrottavaa irronnut. Eli hyvin samaa kauraa kuin AS Moonillakin. Lapualaisten merkityin mies on selkeästi heidän kovin maalintekijänsä Miika Korpela, joka on paukuttanut sarjassa jo 6 osumaa. Joukkueena LaPo on tietenkin varsin jokerikortti, vaikkakin AS Moon on heidät kahdesti aikaisemmin kohdannut. Tällöin vuosi oli 2012 ja taisteltiin 1-div nousukarsinnassa sekä pelailtiin Juha Aholan johdolla tsippisambaa :D

LaPo oli tällöin lopulta parempi, voittaen Raahessa 6-4 sekä kotonaan 4-1 ja nousi 1-div jossa he myöskin ovat tähän saakka säilyneet. Lapualla pelatusta ottelusta on myös videokoostetta näkyvissä seuraavassa osoitteessa: LaPo - AS Moon nousukarsinta vuonna 2012

Kovasti tekee mieli takaisin voittojen tielle, joten eiköhän pistetä liikuntahallilla pata soimaan. AS Moonin taustajoukot ovat myös panostaneet tulevaan/tuleviin kotiotteluihin sponsoreiden muodossa, josta uusimapana panostuksena ovat kotiotteluihin tulevat "läpsyttimet" AS Moonia tukevien sponsoreiden mainostuksella. Niillä sitten helevetillinen tunnelma katsomoon lauantaina ja lapualaisille koti-ikävä päälle.

PS. Muistakaa myös ostaa pelipaikoilta esimerkiksi AS Moonin kalenteria 15e hintaan, sekä jo nyt varailla itselleen lippua vuoden kovimpiin pikkujouluihin jotka AS Moon luonnollisesti järjestää ravintola Blues Moonissa pe 20.11.

Pikkujouluissa 20e tiketillä varmista itselleen ruokailun hyvässä seurassa, loistavan keikan Alexander in Parisin jätkiltä, sekä siihen kylkeen vielä laadukasta Stand Up:ia Remakan tarjoamana. Muista vinkata tapahtumasta myös kavereille ja sukulaisille, sekä vaimolle/miehellekin jos uskallat. Lippuja pikkujouluihin saa ainakin AS Moonin pelaajien/taustahenkilöiden kautta, sekä tietääkseni myös Pub Ottopojasta. Heiskaselta löytyy heti enshätään 5kpl joten tulkaapa lauantaina ostamaan :D