Vkl luvassa tonttuilua ja sambaa.

Juho Heiskanen
20.11.2015

Meneekö jälleen 200 katsojan raja rikki?
Meneekö jälleen 200 katsojan raja rikki?

AS Moon - JoSePa (Joutsa) la klo 14.00 Liikuntahallilla. Liput 5€, lapset (alle 12 v), eläkeläiset, työttömät, opiskelijat ja varusmiehet 2€. Käteinen, Smartum ja pankkikortti. Viime viikonloppuna rikottiin 200 katsojan raja ja tunnelma oli aivan mieletön, joten eiköhä jatketa siitä!

Tip tap tip tap tipetipehulinax, hyräilyt soi ainakin täällä jo mielessä, kun tarkastelee mitä tänään & huomenna on AS Moonin tarjoamana luvassa. Tänään juhlitaan AS Moonin järjestämiä & kausibudjettin keräämiseen tarkoitettuja pikkujouluja ravintola Blues Moonissa, jossa on 20e lipukkeella tarjolla ruokailua, keikkaa ja stand up:ia. Tästä tapahtumasta löydät lisää AS Moonin fb-sivuilta ja vielä kerkeät juhlimaan saapua :) Pelaajat edustavat tapahtumassa kiltisti vesilinjalla, koska itse pääpäivä on kuitenkin la klo 14.00, kun Joutsasta saapuu vieraita futsalin 1-divisioonan taisteluun.

Mitäs me tiedetään JoSePa:sta. No Joutsa kaupunkina löytyy nyt ainakin Keski-Suomen maakunnasta, läheltä Jyväskylää. MTV3 uutisoi myös pari pv sitten, että Joutsasta on löytynyt kultaa kivenlohkareista. Jumalauta. Sen lisäksi siellä osataan pelata myös futsalia, josta osoituksena nousijajoukkueena vallan hyvä menestys kauden avausotteluissa. Joukkue on ollut liekeissä varsinkin kotikentällä, jossa tuntuu raporttien mukaan olevan melkeen!! yhtä kova hulina kuin Raahessa. Nuorehko joukkue näyttää koosteiden perusteella olevan myös varsin tehokas hyökkäyspäässä, joissa kuumimpana tehomiehinä ovat häärineet 6+6 tehoilla Olli "Malkin" Malin, sekä 7+4 kihauksilla tutkapari Jari Kotimäki. Omissa on soinut sarjassa kolmanneksi eniten (31 kertaa 7 peliin), johon lähdetäänkin iskemään la lisää synkkyyttä. Pienen videotarkastelun jälkeen JoSePa:n pelistä on havaittavissa muutamat iskunpaikat niin heidän pelin avaamisen suhteen, kuin myös miesvartioinnissa. Se, ollaanko näissä tarkasteluissa jyvällä vai aivan perhanan hukassa, selviää toki vasta la pelin aikana :D

Kotijoukkueen lähtötilanteet tähän aktiin ovat jälleen uudella tavalla haasteelliset. Edellisessä ottelussa sarjakärki FC Raumaa vastaan tarttui mukaan hieno tasapeli,mutta myös 2 punaista. Tärkeitä miehiä on sivussa, kun sekä ykköskentän ikitaistelija Knuutinen, sekä pelaaja-valmentaja Hämeenkorpi jännittävät ottelua katsomossa. Myös seksisamban kovin hulijuttelija Kai Paakkari jättää ottelun väliin, kun samaan aikaan mies juhliin lapsensa ristiäisiä. Onnittelut siitä muuten Kaitsulle koko seuran & joukkueen puolesta! Eilen treeneissä myös Ville Määttä väänsi nilkkansa ympäri, jonka pelikunto ratkennee vasta huomenna alkulämpimissä. Mutta onneksi ainakin Jesse Heinonen tekee paluun kentille, kuten myös Aleksi Kylmälä ja pitkäaikaispotilas Teemu Harjuhaahto, joten leveyttä riittää helposti pariinkin kentälliseen.

 

Viime matsissa 200 katsojaa rikki. 4-1 tappiosta nousu 4-4 tasuriin viimeisten 6-7min aikana ja tunnelma eroottisen sähköinen. Tätähän ois kiva saada lisää myös huomenna, voitolla toki maustettuna. Kyllähän te tiiätte loput: kaikki kylänmiehet&naiset mukaan, hyvissä ajoin ennen klo 14.00 hallille varaileen parhaat paikat katsomosta ja helevetinmoinen hulina katsomoon kuten toivottavasti myös kentällekin. Tip tap tip tap tipetipehulinax ja näkemisiin!

-JH