MuSa - AS Moon 4-2 (2-1)

Juho Heiskanen
21.12.2015

Flegmaattinen esitys Porissa

Tänään ei Porissa peli kulkenut eilisen tapaan, kun kotiyleisön edessä kurinalaisemmin pelannut MuSaFutsal nappasi 4-2 (2-1) voiton.

Vielä ennen peliä tuntui terävyyttä ja intoa löytyvän alkulämmittelyjen korispelejä myöten mutta itse pelissä ei tänään tarpeeksi asennetta löytynyt. Ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue hallitsi ottelua ja oma peli meni perässä juoksemiseksi, eikä omassa pelissä ollut tuttua tempoa tarpeeksi mukana. Parhaat paikat saatiinkin vastustajan pallonmenetyksistä kun oma tekeminen oli hieman takki auki höntsäämistä. Avausosuman iski kuitenkin AS Moonin kakkoskenttä kun Uusitalo ohjasi maalin edestä Paakkarin laukauksen alakulmaan. Mutta kuitti tuli heti perään kun MusaFutsalin mies unohtui merkkauksessa maalin eteen josta oli helppo työ iskeä peli tasoihin. Flegmaattinen avausjakso sai ansaitun päätöksen kun pari minuuttia ennen taukoa vastustajan mies pääsi kääntymään 1vs1 tilanteessa kentän oikealla laidalla ja sijoitti Vähäkankaan längistä 2-1.

Toiselle jaksolle pyrittiin lisäämään tahtotilaa ja kovuutta. Tällä kertaa se ampui näin jälkikäteen ehkä hieman yli, kun lopulta voitto-osumaksi jäänyt 3-2 ammuttiin 10m pilkulta kun AS Moonin virheet täynnä. Tätä ennen oli AS Moon onnistunut tasoittamaan ottelun hetkeksi 2-2 Keinäsen laukauksella alakulmaan. Viimeiset 6-7min haettiin tasoitusta liivimiehen avulla, mutta liivipelaaminenkin oli tänään ns. semilaiskaa läpsyttelyä. Kerran pääsivät MuSaFutsal vielä laukauksen väliinkin ja sijoittivat 4-2 osuman tyhjiin.

Tuplavkl saldoksi jäi eilen yksi kauden parhaimmista peleistä Turussa ja hieno vierasvoitto, sekä tänään vastakohtaisesti kauden heikoin esitys Porissa josta täysin ansaittu tappio. MusaFutsalille viikonloppu tuotti 2 kotivoittoa joten hatunnoston paikka sinne on tarpeen.

Ensi vkl sitten vuoden 2015 futsalit pakettiin, kun Raaheen saapuu Riverball Joensuusta. Koitetaanpa taas palauttaa jalat maanpinnalle ja pistää haalarit niskaan. Vierasreissuilla nähtyjen paikkakuntien kotiyleisöihin verrattuna omassa sarjassaan oleva raahelaisyleisö taas hallille ja samba päälle.

AS Moon maalit tänään: 0-1 Uusitalo (Paakkari), 2-2 Keinänen (Patanen)