Kauden avausvoitto

Juho Heiskanen
11.5.2016

AS Moon - ACT 3-2 (1-1)

Yea boiii! Kauden avausvoitto 3-2(1-1) vahvaa ACT:n nippua vastaan.

Ottelun alku oli aurinkoisessa kelissä varsin viihdyttävää futista kun kummallekin aukeni heti alkuun pari maukasta tonttia. AS Moonin maalilla Jonne Niemelä nappasi pari haamuseiviä ja ACT:n maalilla kolisi ylärima kun Patanen pääsi puskemaan. Avausosuman iski kuitenki ACT kun keskityspallo pääsi Jonnelta karkaamaan näpeistä ja ACT:n janari oli vieressä hereillä. Tämän jälkeen nähtiin pelin käännekohta, kun Teme Aittola painoi vikkelänä karkuun ja ACT:n maalilla pelannut Kairaluoma nimensä mukaan kairasi Temen nurin-> punainen kortti mokelle ja Moon loppupeliin ylivoimalle.

Jakso näytti jo päättyvän 0-1 numeroissa kunnes Jupe Patanen riisti omalla kenttäpuoliskolla vastustajalta pallon ja lähti nopeaan nousuun. Keskialueelta hieno pystypallo Keinäselle vasempaan josta Mehu painoi boksiin. Tällä kertaa Keinänen ei laukonut itse vaan namutteli oikealle Temelle avoimen paikan ja Aittola sai vihdoin apinan pois selästään.

Toisen jakson alkuun iski heti ACT pelin hienoimmilla maalilla, kun vastustajan taitava kärkimies painoi yksin vastahyökkäykseen ja kusetteli matkalla useamman Moonin miehen ja sijoitti hallitusti pallon sisään. Tästä ei kuitenkaan masennettu vaan asenne oli tänään kohdallaan kaikilla. Pelaaja-valmentaja Heiskanen puki jo kampetta niskaan ja noitui että taasko pitää kaikki itse tehdä, kun samaan aikaan Keinänen tarjoili Temeä laidalta irti. Maalijyvän löytänyt Real-fani pamautti tasoituksen takakulmaan ja taas oli ottelu jännänä.

Tunnin kohdalla lievästi sairaana vääntänyt ja hienosti taistellut Tuomas ‪#‎whiski‬Helistele yski itsensä vaihtoon ja Sheriffi irti. Tästä 10min ja päästiin taas ylivoimalla hyvään hyökkäykseen. Pallo saatiin vasemmalle boksin sisään Heiskaselle joka sijoitti moken kainalon alta pallon pömpeliin. Puhkaisevan passin maaliin tarjoili laitapakkina 90min uurastanut Atte Junnila.

Loppumatsia veikin sitten ACT mutta Moonin taktiikkana ollut keskustan tukkiminen toimi tänään vallan hyvin. Loppuvihellys ja erittäin maistuvat avauspisteet Raaheen!

Tästä on huomattavan mukavempi jatkaa kautta eteenpäin. Reilun vk kuluttua taas vastassa kova vastus OTP mutta nyt nautiskellaan hetki ja treenataan ens vk kovaa.

 

AS Moon maalit:

 1-1 Teemu Aittola (Marko Keinänen), 

 2-2 Aittola (Keinänen)

 3-2 Juho Heiskanen (Atte Junnila)