AS Moon - FC Santa 7-3 (5-0)

Juho Heiskanen
12.6.2016

Takaisin voittojen makuun

Three points! Santa kaatui kotona varsin selvästi 7-3 (5-0) ja tärkeät 3p jäi Raaheen.

Valmentajakaksikko Heiskanen-Paakkari oli päättänyt lähteä otteluun perinteisellä 4-4-2 taktiikalla aiempiin peleihin verrattuna, ja tänään taktiikkakin toimi loistavasti varsinkin ottelun avausjaksolla. Kärjessä pelanneet Aittola & Keinänen saivat hyvin palloa jalkaan ja pääsivät tarjoilemaan toisilleen useampaa tonttia ottelun aikana. Teme nautiskeli tarjoilusta ja nakutti ottelussa 3 kihausta. Keinänenkin sai ensimmäisellä jaksolla kolmannesta paikastaan hanat auki ja iski ensimmäisen osumansa kotikentällä. Avausjaksolla maaliverkkoja venyttivät myös Heiskanen sekä maalisaldonsa avannut ja keskikenttää dominoinut Timi Knuutinen.

Toisella jaksolla otteet hieman heikkenivät ja Santakin pääsi enemmän hyökkäämään. 5-1 kavennus tuli heti jakson alkuun, kun tuomari näki Patasen ottavan junttaotetta vastustajan miehestä ja pisti pallon pilkulle -> varma kuti keskelle ja ottelu 5-1. Rypistelut lopetti kuitenkin Patanen, joka nousi jälleen kulmassa hyvin etualueelle ja puski Keinäsen kulman sisään 6-1. Vielä pääsi Santa kaventamaan 6-2 kun 16m takaa lähtenyt kuti otti kimmokkeen ja leijui takayläkulmaan. 7-2 liukui Aittola, kun eilisissä treeneissä hiottu keskityskuvio löysi Paakkarin jalasta maalin edustalta Temen joka liukui pallon sisään. 7-3 kavennuskin tuli vielä ottelun lopulla, josta ei allekirjoittaneella ole tähän hätään muistikuvaa :D

Makeat pisteet, ja nyt on kiva lähteä reilun viikon tauolle. Ensi vkl levätään ja myöhemmin jatketaan taas pisteiden metsästystä!

 

Maalit: Aittola 3, Keinänen, Heiskanen, Knuutinen, Patanen