AS Moon joutui tyytymään tasapeliin Sääksjärven Loisketta vastaan

Juho Heiskanen
23.10.2016

AS Moon - Loiske 2-2 (1-2)

Pistetili aukesi tämän kauden osalta eilisessä ottelussa Sääksjärven Loisketta vastaan, kun lopputuloksena oli 2-2 (1-2) tasatulos. Täyteen pistepottiinkin oli kotijoukkueella kaikki avaimet käsissään, mutta maalinteossa ilmeni vielä ruosteisuutta kun useammista tonteista ei palloa maaliin saatu. Varsinkin toista jaksoa vei kotijoukkue suhteellisen selkeästi.

Avausjaksolla kokenut futsaljoukkue Loiske rankaisi AS Moonia kahdella nopeahkolla maalilla. Ensin osui vastustajan kapteeni Sairiala joka laukoi pelaajaruuhkan takaa pallon sisään 0-1. Sitten heilahti pian uudestaan kotijoukkueen verkoissa, kun Loiske rankaisi kulmakuvion jälkipelistä 0-2 Manu Helmisen toimiessa maalintekijänä. 

15min kohdilla kotijoukkue sai kuitenkin ansaitun kavennuksen aikaan, kun Timi Knuuinen avasi kauden maalihanansa. Enempää osumia ei avausjaksolla nähty, ja 186 lukuinen kotiyleisö pääsi puoliajalle kahvittelemaan.

Toisella jaksolla AS Moon tuhlaili useamman maalipaikan, ja Loiske tyytyi tarkkaan puolustamiseensa. Muutamat vastahyökkäykset jotka kuitenki Janne Vähäkangas selvitti AS Moonin maalilla. Pitkään näytti ettei tasoitusta synny, kun esim. 10m pilkkukaan ei maaliin asti heilahtanut. Mutta lopulta 39min kohdilla Jukka-Pekka Patasen laukaus kimpoili lopulta maalin perukoille ja peli 2-2 tasoihin. Päätösvihellys ja molemmille joukkueille piste takataskuun. 

Ottelun pöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/futsal/ottelu&624231&F1