AS Moon - Zenith otteluraportti

Juho Heiskanen
25.11.2016

AS Moon - Zenith 3-1

220 katsojaa ja maistuvat 3p Raaheen 3-2(1-1) voitolla Zenithistä!

Zenith painoi ottelun 0-1 jo ekassa vaihdossa, kun kulmatilanteesta pääsi kaveri pommittamaan maskin takaa. Hieman takkuisesti alkoi muutenkin ottelu kotijoukkueen osalta, mutta vähitellen pallonhallinnan kautta päästiin painamaan peliä vastustajan päätyyn. Ensin oli Knuutisella takatolpalla paikka tasoittaa, mutta ohjaus painui ohi. Lopulta kakkoskentän kulmakuvio toi 1-1 tasoituksen kun Aittola laukoi myös maskin takaa etukulmaan Hämeenkorven syötöstä. Näissä numeroissa tauolle.

Toinen jakso alkoi selkeästi paremmin. Zenith luotti tiukkaan puolustukseen, mutta ei liiemmin päässyt iskemään vastaan kun palloja ei menetelty turhissa paikoissa ja puolustaessa AS Moon painoi nöyrästi töitä mies miestä vastaan. 2-1 johto-osuman laukoi jälleen Tenaldo Aittola, Hämpän syötöstä. Tilanteessa maalin edustalla Ville Määttä paini hienosti maskissa. Pisteet näytti tulevan jo helpommin himaan kun Futisforumilla Kotikalja-Keinäseksi ristitty Mehu sijoitti maalin edestä 3-1 Patasen namutarjoilusta.

Vikat 5min vierasjoukkue painoi kuitenkin liivipelaamisella peliä Moonin päätyyn ja saikin lähes heti 3-2 kavennuksen. Jännittävien viime minuuttien aikana Moonilla oli parisen paikkaa naulata peli tyhjiin, mutta onneksi myös Zenith ei viime sekuntien tolppalaukausta lähemmäs päässyt. Loput hoiti AS Moonin maalilla kenties parhaan pelinsä pelannut Janne Vähäkangas joka otti muutamat makeat jalkatorjunnat kun niitä tarvittiin.

Ottelukooste löytyy tästä