Futsalia Euroopan huipulta - Uefa Futsal Cup Raahessa!

29.9.2017

ke 11.10 - la 14.10 Raahen liikuntahallilla

RAAHESSA PELATAAN EUROOPAN KOVINTA FUTSALIA 11.-14.10 UEFA FUTSAL CUP 2017-2018 / MAIN ROUND LIIKUNTAHALLISSA

UEFA Futsal Cup on Euroopan eri maiden Futsal mestarien vuosittainen turnaus, jossa jalkapallon UEFA Champions Leaguen tapaan kilpaillaan maanosamme parhaan seurajoukkueen tittelistä. UEFA Futsal Cup Main Roundilla on mukana 32 parasta joukkuetta, jotka on jaettu 4 joukkueen lohkoihin.

Raahessa pelattavaan lohkoon saapuvat isäntämaan lisäksi Saksan FP Halle-Gooik, Belgian SSV Jahn 1889 Regensburg Futsal ja Sveitsin Futsal Minerva eli kansalliset mestarijoukkueet. Herzlich willkommen! Bienvenue! Welkom!

Suomea edustaa Sievi FS joka on nyt 3. perättäistä kertaa mukana edustamassa Suomea ko. kilpailussa. Raahen turnaus on ehdottomasti tasokkain Suomen maaperällä koskaan pelattu Futsal turnaus seurajoukkuetasolla.

Katso otteluohjelma täältä -> Futsalia Euroopan huipulta - Uefa Futsal Cup Raahessa!

<- Otteluohjelma nähtävissä myös uutisen vasemmassa laidassa olevalta kuvatiedostolta.

Päivälippujen hinta on 10€/6€. Turnauskausikortti, jolla näet kaikki pelit, maksaa vain 25€.

Ennakkoliput Raahessa myy:
- Prisma Raahe infopiste
- Pub Ottopoika
AS Moon urheiluseura

Ylivieskassa liput myy Sievi FS, tiedustelut Jami Ruhkala puh. 044 0568095 jamiru76@hotmail.com.

JÄRJESTÄJÄT: Yhteistyössä AS Moon urheiluseura ry, Sievi FS ja Suomen Palloliitto. Kumppanina VisitRaahe.