Mansen vkl-reissulta tuliaisena 4p

Juho Heiskanen
16.10.2017

Loiske - AS Moon 3-7, ACE - AS Moon 2-2

Loiske-AS Moon 3-7 (1-2)

Lempäälän ryöstöretkestä löytyy ottelukooste TÄSTÄ klikkaamalla. Määttä dominoi toisella jaksolla hatullisen, muut osumat Kylmälä, Uusitalo, Patanen ja Keinänen. Heleppo voitto ja lempäälä on hieno mesta.

ACE-AS Moon 2-2 (0-1)

Lyhyt rapo fb puolelta:

"Lopulta 2-2 tasapeli ACE:a vastaan tänää. Peliä saatiin aika rauhassa pyörittää läpi ottelun ja ACE luotti omissa hyökkäyksissä vähän suoraviivasempiin ratkaisuihin ja ei avausjaksolla päässyt juuri paikoille. Meiltä ekalla jaksolla osui Knuutinen sivurajasta tutulla simppelillä kuviolla kun Keinänen löysi maalin edestä Timin joka ohjasi sisään. Vastustajalle saatiiin rikkeetkin 5kpl asti jakson lopulla mutta kuudetta ei kuitenkaan lopulta tullut. Tauolle mentiin 0-1 johdossa.

Toisella jaksolla saatiin heti ensimmäisillä minuuteilla 3-4 avopaikkaa iskeä johtoa isommaksi mutta ei saatu takatolpalta puolityhjiin sisään ja vastustajan molari otti pari hyvin kiinnikin. ACE pääsi parille vastahyökkäykselle kun vähän innokkaasti lähdettiin omista ja menetettiin pari kertaa pahassa paikassa palloja. Tasotus tuli vaparista kun kudin pääsi Joona Neuvonen ohjaamaan maalin edestä alakulmaan. Kauan iskettiin päätä tai no oikeastaan palloa takaseinään omissa paikoissa myös toisella jaksolla. Keinänen ja Aittola pääsivät ehkä parhaimpiin tontteihin läpi ottelun. Noin minuutti ennen loppua valahtikin hieman löysää housuun kun ACE riisti pallon puolessa kentässä ja 3vs1 hyökkäys tuotti ACE:lle 2-1 johdon Mikko Niemisen laukoessa oikeaan kulmaan. Sitten vain liivipelaaminen käyttöön loppuajaksi. Ja onneksi sieltä Keinänen lopulta löysi uudestaan Knuutisen takatolpalta joka puttasi pelin 2-2 tasoihin 4sek ennen loppua.

Tasuripiste huikean kotiyleisön (5kpl) hurmoksessa lopulta edes saaliiksi Tamppi Areenalta,vaikka tänään oltaisiin saatu kyllä se voittokin ottaa nuin monella maalipaikalla ja varsin hyvällä pallonhallinnalla, vaikka hieman jaloissa pelaajilla ehkä painoikin. Nyt kotia kohti ja ens vkl päästäänkin huilaamaan pelien suhteen." 

AS Moon maalit: Knuutinen x 2