AS Moon - OTP 0-4 (0-0)

Juha Ahola
5.6.2012

Saippuaa kasvojen pesua varten... Miksei myös suiden pesua? :)
Saippuaa kasvojen pesua varten... Miksei myös suiden pesua? :)

OTP antoi isän kädestä Asmolle!

 

Asmo lähti haastamaan tiistai-iltana sarjajohtaja OTP:tä hiukan sateisessa ja tuulisessa säässä Koivuluodon tekonurmella. 

 

Ensimmäisen alku oli hienoista Asmon hallintaa ja sekä ensimmäisellä minuutilla ja tovin aikaa myöhemmin myös Juha "en pääse yli keltaisesta kortista (*)" Ahola vapautti Marko "kiikarit" Keinäsen kahteen otteeseen vapaaseen paikkaan, mutta tällä kertaa Keinäsen ruuti oli märkää. Ekajaksolla saatiin myös muutama muu hyvä maalipaikka, mutta OTP:n verkko ei heilunut. Mm. Timi "peippo" Knuutinen vapautti juuri parturissa käyneen Juho "vasuri on vain tukijalka :)" Heiskasen, mutta vasurilla veto painui päätyverkkoon. OTP pääsi jakson alkun noin 20 min jälkeen mukaan peliin yhä paremmin ja pääsi myös maalipaikkoihin. Aika tasaisissa merkeissä mentiin. 

 

Närkästystä jo ekajaksolla herätti tuomarin epätasainen (ei tarkoita epätasapuolinen) linja, kun kovemmat taklaukset menivät usein läpi sormien, mutta pienistäkin kopsuista pilli saattoi soida. (*) Linjan epätasaisuuden koki surkuhupaisella tavalla Asmon keskikentän herra Ahola, joka kopsautti vastustajan jalkaan harmittomasti (ensimmäinen henk koht rike ottelussa) ja tuomari nosti keltaisen kortin jämerästi. Niin Aholalla itsellään kuin useammalla muulla oli vaikea pitää naurua asiassa. OTP:n kavereita asian nauratti vielä puoliajalla.

 

"No, nyt kun kirjoitan tästä asiasta niin tulee varmaan selväksi, etten ole päässyt vieläkään tilanteesta yli. :) Noin pehmeää keltaista korttia en ole aiemmin saanut. Mikä tässä ja muissakin ihmeellisissä tuomioissa oli Asmon kannalta huono homma, niin oma kuin monen muun keskittyminen jatkui tuomarille räksyttämisen merkeissä. Sehän on huono homma, kun fokus pitäisi olla omassa ja oman joukkueen pelaamisessa."

 

Toiselle puoliajalle lähdettiin samalla aloituksella kuin ensimmäisellekin. Mutta kuinka kävikään? OTP alkoi viedä peliä ja toisella jaksolla tämän päivän ero näkyi. OTP syötti paljon paremmin pallot omille kuin Asmo, jolla tuli myös karmeita virheitä puolustuspäässä ja jatkuvasti ympärikenttää syöttövirheitä helpoissakin paikoissa. Pari vastahyökkäystä saatiin aikaan, mutta muutoin OTP jyräsi vääjäämättä kohti voittoa. Vierasjoukkue takoi 4 pörsää ja antoi Asmolle oikein isän kädestä. Harmittamaan jäi hiukan OTP:n 0-1 maali, joka lähti tuomarin selvästä virheestä, jota hän ei voinut myöntää pelin tiimellyksessä. Mutta älkäämme enää keskittykö siihen - turpiin tuli!

 

Asmon kapteeni Janne "asenneäijä" Hämeenkorpi puhutti joukkueen pelin jälkeen vakavalla naamalla. "Nyt on jätkät lauantaina kasvojen pesun paikka. Nyt keskityttiin haukkumaan tuomaria ja lisäksi omia pelaajia. Osalla pelaajista omien kannustaminen oli vieras käsite, kun piti ruveta haukkumaan omia. Lauantaina annan henkilökohtaisesti korville, jos yskikään jätkä jatkaa omille tulkuttamista!"

 

Hämeenkorven sanoihin on hyvä päättää raportti! Nostettakoon vielä joukkueen pelaajista esiin nuori Ville "jään viileä" Määttä, joka ei turhia tärissyt pakin paikalla, vaan pelasi mukiinmenevästi. 

 

Lauantaina pestään kasvot ja ehkäpä jopa suut saippualla ja keskitytään siihen, mitä futiskentälle pitää mennä tekemään eli pelaamaan!

 

---

Raahelainen urheilun superasiantuntija Roy "Usain Bolt" Viitanen kommentoi seuraavasti:

"Kunnioitettavaa raportointinopeutta Juha "AS Moonin teurastaja" Ahola :D

Kortin lisäksi melkein yhtä hauskaa oli eka jakson tilanne, jossa Marko "Kaikkien kaverisyöttöjen isä" Keinänen pudotti mokelle. Vähän pomppas moken rinnasta OTP:n kaverille, jonka moke sitten torppas tyylipuhtaasti hyökkääjän tekonurtsiin. Pallo toiselle hyökkääjälle ja tuomio oli tietenkin paitsio ;D"

 

Juha "Teurastaja" Aholan vastine

Teurastaja tässä terve! Kirjoitin raportin heti, kun kotiin pääsin. Tuon paitsion unohdin kirjoitella. :) Meinasin siitä tehdä paperille pallukoilla perustelut, miksi se oli paitsio. Paitsiotilanteessahan pitää olla 2 pelaajaa (joista toinen on yleensä maalivahti) vähintään yhtä alhaalla kuin hyökkäävä pelaaja syöttöhetkellä... No en tämän enempää perustele, ettei mene saivarteluksi, mutta OTP ei huomioinut sitä, että veskarimme oli pois pelistä.

Kaverisyöttöjen isän ois parempi pysyä tuolla hyökkäyspäässä niinkuin Drogbankin. =D

---

 

Kokoonpanossa (nro järj.): 

Jani Sillanpää

Heikki Ronkainen

Janne Arola

Marko Keinänen

Juha Ahola (pel-valm ja raportin laatija =D)

Ville Lindholm

Janne Haverinen (mv)

Janne Vähäkangas

Janne Hämeenkorpi

Juho Heiskanen

Jukka-Pekka Patanen

Jani Torvela

Timi Knuutinen

Ville Määttä