Zenith ja PS Villa saapuu tuplapeleihin

Juho Heiskanen
13.12.2017

AS Moon - Zenith (Helsinki) la klo. 15.00 AS Moon - PS Villa (Hyvinkää) su klo 15.00

Kauden ensimmäinen tuplapelien viikonloppu koittaa! AS Moon saa vastustajakseen kaksi hieman erilaista vastustajaa. Otteluisäntänä vkl otteluissa toimii K-Rauta

Lauantaina klo 15.00 alkavassa ottelussa vastaan astelee Zenith Myllypuro itä-Helsingistä. Kokenut helsinkiläispoppoo on alkukauden vaikeuksien jälkeen saanut kinttunsa rasvatuiksi ja onkin napsinut viime otteluissa erittäin hyvin pisteitä. Hyvässä muistissa on myös meidän keskinäinen vierasottelu, jossa Zenith kuittasi tylyn kotivoiton numeroin 4-3 AS Moonin tuskaillessa oman pelinsä kanssa. Zenith on sarjassa 1p sekä yhden sijan verran raahelaisia edellä, löytyen sijalta 6. Zenith on komeassa 5 ottelun tappiottomassa putkessa 4 voitollaan ja viimeksi tulleella 0-0 tasatuloksellaan PS Villan vieraana. Erittäin vaikea peli siis edessä jo lauantaina, joten jo siihen otteluun tarvitaan yleisön tukea! Kotijoukkueelta ottelusta ovat varmuudella sivussa pelikieltojaan kärsivät Knuutinen ja Vähäkangas, mutta muuten näyttäisi olevan jengi kunnossa.

Sunnuntaina samaan klo 15 reikäreikä ajankohtaan koittaa vielä kenties astetta kiimaisempi kohtaaminen, kun hyvinkääläispoppoo PS Villa saapuu pohjoisen vierailulle. PS Villa on AS Moonia 6p karussa ja löytyy sarjasijoitukselta 4. Aikaisemmissa kohtaamisissa ei ole tunnetta ja jännitystä puuttunut. Vieraissa on katkeraa kalkkia syötetty viimeistään PS Villan kenties sarjan tehokkaimmalla liivipelaamisella, ja tänäkin vuonna 0-1 johto-osuma kuihtui toisen jakson loppuvaiheilla katkeraan 3-1 tappioon tiukasta puolustustaistelusta huolimatta. Viime kauden kotiottelusta osa katsojista muistaa varmasti myös PS Villan takaa tulemisen lopulta tasatulokseen asti. Niinsanotusti payback time olisi taas agendana. Kuten se on näitä vastaan jo pari kertaa toki ollutkin vailla lopullista kliimaksia... PS Villa on voitoitta kahdesta viime ottelustaan, joten nälkäinen joukkue saapuu varmasti vierailulle aikeinaan hakea pisteet Hyvinkäälle. Tähänkin otteluun vaan sunnuntaikirkon sijasta liikuntahallin lehtereille pistämään sauna päälle ja löylyä niin helevetisti. Vähäkangasta lukuunottamatta tässä ottelussa pitäisi ns. kaikki hetelmät olla korissa ja käytössä valmennuksen poimittavaksi AS Moonin osalta. 

Liput vkl otteluihin normaalisti 3/6e. Kahvia ja pullaa tarjoillaan ja futsalin hienous livenä palkitsee loput himot. Nähdellään hallilla (alle 200 katsojaa per peli lasketaan suureksi farssiksi...)