MuhU - AS Moon 2-7 (1-2)

Juha Ahola
13.6.2012

Sorakenttä.fi
Sorakenttä.fi
Juho "olkapää" Heiskanen joutui aivan ottelun alussa siirtymään vaihtopenkille seisomaan saatuaan rajun tällin olkapäähän. Siis todellakin vaihdossa tällä kertaa seisottiin, kun penkeistä ei ollut tietoakaan.
Juho "olkapää" Heiskanen joutui aivan ottelun alussa siirtymään vaihtopenkille seisomaan saatuaan rajun tällin olkapäähän. Siis todellakin vaihdossa tällä kertaa seisottiin, kun penkeistä ei ollut tietoakaan.
Asmon VALMENTAJA Jarno Lackström itsevarmana ennen ottelua suojattiensa kyvyistä voittaa ottelu.
Asmon VALMENTAJA Jarno Lackström itsevarmana ennen ottelua suojattiensa kyvyistä voittaa ottelu.
Pukukoppi oli jäähallissa.
Pukukoppi oli jäähallissa.

Asmo kävi "harjoittelemassa Beach-futikseen" Muhoksen sorakentällä ja haki pisteet Raaheen

Asmo matkasi Muhokselle tiistain ratoksi. Pelikenttä oli tälle vuosituhannelle erikoinen eli sorakenttä. Paikan päällä selvisi, että ko. sorakenttä on pohjana tekonurmelle, jonka on määrä saapua soran päällä päivänä minä hyvänsä. No kuitenkin peli pelattiin soralla ja sillä piste. 

Aivan ottelun alku oli Asmon hallintaa ja jo ensimmäisten minuuttien aikana Janne "tulee sukille" Hämeenkorpi kaadettiin pariin kertaan turvalleen rankkarialueella, mutta eihän se pilli soi. Tuomari myönsi itsekin, että kyse oli rikkeestä seuraavasti "ei näistä voi viheltää pilkkua, tiedät sen itsekin", kun asiaa nostettiin kevyesti puheeksi. 

Pian Asmo rankaisi ja rankaisipa heti niin, että Muhoksen pojat muistavat maalin pidempään. Puolustaja purki pallon noin 20 metriin, josta Juha "siinä on todellakin teille mopot" Ahola täräytti vasurilla volleystä unelmapommin aivan maalin vasempaan yläbörsään. Verkko heilahti ja maalivahti katsoi palloa jalat tuplasti maassa hievahtamattakaan. Marko "mörökölli" Keinänen tuumasi: "Siinä tais olla vuoden maali!". (Koska maalia ei saatu videolle, kutakuinkin vastaava maali oheisesta linkistä 43 sek jälkeen. Linkki myöhemmin.*) 

Maalin jälkeen Asmon ote katosi ja peli kävi tasaiseksi. Karkeita syöttökämmejä tuli ja helpot syötöt kohosivat taivaantuuliin. MuhU pääsi pariin kertaan vaarallisiin paikkoihin ja rankaisi Asmo-puoluksen uinahduksen tasoittamalla 1-1:een. Asmo kuitenkin pääsi vielä ekajaksolla johtoon, sillä joukkueen kapteeni Janne "sähikäinen" Hämeenkorpi pisti puolittaisen läpiajon varmasti pussiin.

Toisen jakson alussa Muhos keikkui vielä niukasti pelissä, mukana mutta pian sen paukut loppuivat. Hämeenkorpi vapautti Juho "pääsin laittamaan tyhjään maaliin" Heiskasen vuorenvarmaan avopaikkaan, eikä tästä yksijalkainen mieskään olisi erehtynyt. Näin se hyökkääjä paikat haistaa. Sitten Ahola vuorostaan vapautti hallitulla läpisyötöllä (lue purkupallolla) Keinäsen yksin läpi ja nyt Kenkku löi pallon maaliin. 

Ahola "hallitusta läpisyötöstä" äityneenä Heiskanen vapautti vastaavasti, mutta ehkä jopa jokseenkin tarkoituksenmukaisesti Janne "iskä katsomossa taas" Arolan, joka avasi kauden maalitilinsä läpiajosta. Jani "muutaman tunnin rokuli ja sit iltavuoroon, jotta ehtii pelin pelata" Torvela pääsi myös avaamaan maalihanansa, kun Ville "joka paikan höylä" Määttä avasi maaliltaan keskialueella ja Hämeenkorpi nikkasi Torvelan läpi ja verkko heilui. Myös Heikki "Vipe-tyyliin tyhjiin" Ronkainen pääsi vihdoin maalin makuun, kun räkäpallo putosi kuudelletoista jalkaan ja maali oli aikalailla tyhjä. Tämä maali teki miehelle hyvää! :) 

Jossain vaiheessa toista jaksoa MuhU rankaisi Asmon puolustusvirheen ja teki toisen maalinsa kaventaen tilannetta. 

Ottelussa kovia vastustajan rankkarialueella Hämeenkorven lisäksi koki Heiskanen, joka torpattiin törkeästi kumoon. Oli hyvin lähellä, että olkapää olisi lähtenyt sijoiltaan. 

Timi "härkä" Knuutinen ja Hämeenkorpi tekivät väkevästi töitä läpi ottelun ja voittivat kaksinkamppailuita. Pistepotti Raaheen ja sarjatauolle Asmolla on kasassa 9 ottelusta 20 pistettä (6 voittoa, 2 tasuria ja 1 tappio). Sarjapaikka alkaa olla plakkarissa tavoitteen mukaisesti ja nuoria kavereita on ajettu sisään sovitusti. Muhoksella kaikki pelasivat noin 60-75 min paitsi maalivahti, joka pelasi 90 min. 

 

(43 sek-› *) http://www.youtube.com/watch?v=3pMQNb9-QGc

 

MAALIT JA SYÖTTÄJÄT:

Juha Ahola

Janne Hämeenkorpi (? syöttäjä ilmoittautukoon Aholalle)

Juho Heiskanen (Janne Hämeenkorpi)

Marko Keinänen (Juha Ahola)

Janne Arola (Juho Heiskanen)

Jani Torvela (Janne Hämeenkorpi)

Heikki Ronkainen

 

KOKOONPANO:

Maalivahti: Ville Määttä

Puolustuksessa vuoroin: Janne Vähäkangas, Jani Sillanpää, Jukka-Pekka Patanen, Ville Lindholm, Henri Pelkonen

Keskikentällä vuoroin: Janne Hämeenkorpi (*), Juha Ahola (*), Heikki Ronkainen, Timi Knuutinen, Janne Arola, Jani Torvela

Hyökkäyksessä vuoroin: Marko Keinänen, Juho Heiskanen, Ville-Pekka Keskitalo

(*) Kävivät myös puoluksessa. 

Huoltaja: Reima Tuovinen

Valmentaja: Jarno Lackström