JS Hercules 2 - AS Moon 2-4 (0-3)

Juho Heiskanen
2.8.2018

Heinäpää 27.6.2018

Eilen tarttui Oulusta matkaan 3p, kun Hercules/2 taipui Moonille lopulta 2-4 (0-3). Kumpikin oli ottelussa mukana hieman vajavaisella kokoonpanolla kun Moonilla 2 vaihtomiestä ja Herkulla vain yksi. Avausjaksolla päätettiinkin lyödä peliä pakettiin ja koittaa nautiskella kerrankin voittoa hieman vähemmällä jännityksellä loppua kohden, mutta eihän se oikeen onnistunut.

Avausjakso sentään meni kuten pitikin. 3 miehen alakerralla ja keskialueen miesylivoimalla pyrittiin hallitsemaan palloa, ja lopulta jakson edetessä suunnitelma toimikin. Hercules pidettiin poissa vaarallisilta hyökkäyksiltä ja itse päästiin hyviin pallonriistoihin keskialueelta käsin. Evi iski ottelun avausosuman hienolla maalilla, kun ensin Patanen oli keskialueella katkaissut Herculeksen syötön ja pelasi Evin vasemmalta boksiin sisään. Mateli koijasi pakin pihalle ja täräytti riman kautta etuyläkulmaan 0-1. Seuraavat kaksi maalia iski Aittola: ensin maalin edestä Helisteen hyvästä keskityksestä ja toisen siirtäen tyhjiin kun Evin kanssa olivat 2vs1 hyökkäyksessä.

Toisen jakson alkuun Hercules puski hienon 1-3 kavennuksen kulmasta ja pääsi kavennuksen jälkeen paremmin peliin mukaan. Moon kadotti keskialueella omaa tiiviyttään ja ryhmitys tuntui venyvän liian kauaksi toisistaan. 2-3 kavennus syntyi omista kämmäilyistä alakerrassa kun pallo pomppi omista miehistä Herculeksen pelaajalle joka sai sijoittaa rauhassa pallon maaliin. Vapauttava 2-4 osuma iskettiin kuitenkin noin 10min ennen loppua kun Keinäsen kulman puski etutolpalta Aittola sisään viimeistellen hattutempun täyteen. Lopulta heikon toisen jakson jälkeen pisteet kuitenkin taskuun 2-4 voitolla.