OTP nurin toistamiseen

Juho Heiskanen
2.8.2018

OTP - AS Moon 1-3 (1-3)

OTP pistettiin toista kertaa tälle kautta nurin 1-3 (1-3) vierasvoitolla hyvän eka jakson ja toisen jakson sinnittelyn voimin. Ansaitut 3p! OLS:n jätkät Veeti Välitalo ja Ossi Lyttinen iski alkutahdit osumilla ja Evi Mateli naulas kolmannen. OTP ainokaisen iski pilkulta Rizvanin Adi.

0-1 osumassa avausjaksolla kokoajan vasenta pakkia juoksuttanut Veeti paineli oikealta kaistalta läpi ja sijoitti takakulmaan. 0-2 maalissa Keinänen pääsi hyvin kääntymään keskustassa ja syötti Ossin läpi, johon pakki meinasi jo päästä väliin mutta Ossi väänsi väkisin kudin aikaan ja pallo maaliin. 1-3 osumassa Harjuhaahdon Teppura kisutteli omalla laidalla puikot ja tarjoili kesolla Evin laidasta pystyyn. OTP:n pakkeja kikoillaan läpi ottelun hiillostanut Evi kiitti tarjoilusta ja kiskaisi tolpan juureen pallon sisään. Avausjaksolla molemmat kolisutti tolppia kertaalleen mutta lisämaaleja ei enää nähty.

Toisella jaksolla OTP sai alkuun muutamia hyviä tontteja kavennukseen mutta ei maistunut. Loppua kohden saatiin oma puolustuspelaaminen taas vähän paremmin ruotuun ja vikalla 20-15min ei suurempaa hätää enää ollut ja varmisteltiin voitto Raaheen. Hyvät kaksi voittoa OTP:stä kauden aikana, ja sarjassa noustiin taas tasaisessa keskikastissa kahden pisteen etäisyydelle sijoista 3 alkaen alaspäin. Sunnuntaina matkataan ehkä kauden pahimpaan vieraspeliin Kajaaniin KajHa:n vieraaksi, joka löytyykin juuri sarjan kolmannelta sijalta 2p etäisyydellä Moonista.

Ottelun pöytäkirja luettavissa TÄSTÄ klikkaamalla