KajHa haki pisteet

Juho Heiskanen
15.8.2018

AS Moon - KajHa 2-3 (1-2)

Ei kulkenut peli tänään viime otteluiden tapaan, ja KajHa haki 2-3 (1-2) vierasvoitolla pisteet Kajaaniin. Kaaduttiin halpoihin maaleihin ja varsinkin toisella jaksolla sitten itse tuhrittiin hyvistä tonteista omat mahdollisuudet harakoille.

Avausjaksolla KajHa meni 0-1 johtoon, kun purkupallo kiskaistiin suoraan 16m tontille keskustaan, ja Mutuganyi kiskaisi hienolla kudilla oikeaan kulmaan. Tasoitus saatiin 19min, kun Keinänen kaadettiin boksissa ja Ossi Lyttinen sijoitti rankkarin vasemmalle tolpan kautta sisään. Ennen taukoa KajHa meni uudestaan johtoon, kun vastustajan purkupallo omalta kulmalipun läheisyydestä aiheutti keskiympyrässä sekaannusta, ja läpi ottelun KajHa:n vaarallisimpana pelaajana pelannut Aremu Philip karkasi läpi ja sijoitti sisään.

Toisen jakson alku alkoi pahimmalla tavalla, kun tällä kertaa omissa potkaistiin pallosta huti ja Philip sai sijoittaa lopulta tyhjiin 1-3. Loppua kohden saatiin reippaat 3-4 tonttia kaventaa ottelua, mutta joko ammuttiin mokea päin pienehköistä kulmista tai sitten 5m kohdalta taivaan tuuliin. 80min sentään vaihdosta tullut b-juniori Joonas Hämäläinen näytti viimeistelyn mallia ja kavensi takatolpalta sisään 2-3 kavennuksen. Tasoitusta ei kuitenkaan päästy tämän jälkeen enää yrittämään ja pisteet Kajaaniin. Harvoina positiivisina asioina Joonaksen maalin lisäksi toisen b-juniorin Riku Lindin 90min pelaaminen Moonin keskikentällä.

Onneksi tulee nopeaa seuraava peli palata taas paremmalle tasolle, kun Rovaniemeltä saapuu Roi Utd vieraaksi sunnuntaina klo 16.00. Koitetaan silloin saada palloa paremmin sisään ja vältellä katastrofeja muualla osin kentällä.