ACE ja Zenith vkl vieraaksi

Juho Heiskanen
14.2.2019

ACE la klo 18.30 & Zenith su klo 14.30

AS Moonilla on kautta jäljellä vielä 5 ottelua. Näistä kolme kotona, ja kertaalleen käydään Porissa ja kauden päätöspelissä Joensuussa. Tulevana vkl pelataan kauden vika kotitupla, kun vastaan tulee la klo 18.30 A.C. Estudiantes (ACE) Tampereelta ja sunnuntaina liikuntahallin futispäivän täydentää (meitä ennen AS Moon Naiset ottelu klo 11.30!) edustuksen ottelu Helsingistä saapuvaa Zenith Myllypuro vastaan. Huomioikaa jo nyt otteluiden normaalista poikkeavat alkamisajat!

 

Vaikka viime kotituplassa koettiin kovaa pettymystä, kun 6 tarjotun sarjapisteen sijaan oli tyytyminen kahteen katkeraan tasapeliin, ja kärkisijat tuntuvat karkaavan, on tässä silti pienenpieni toivonripe aina kytemässä. Tasainen on sarja, ja kuka vain voi hävitä toisilleen. Loppuun asti siis taistellaan. Tarkoituksena on pyyhkiä vastustajilla lattiaa lopuissa peleissä ja nauttia tekemisestä. Lauantaina vastaan tulee Tampereen teekkaripiirien ylpeys, joka taistelee vimmatusti sarjapaikkansa puolesta. Syyskierroksella oli tyytyminen 2-2 tasapeliin ja ACE on aina ollut Moonille kova kanki kaadettavaksi varsinkin heidän puolustuspelissään. Löytyykö nyt lauantaina siihen vihdoin keinot, se selviää lauantain illassa klo 18.30 eteenpäin. Otteluisäntänä la kamppailussa AS Moonia tukee Jot-Rent, kiitos siitä!

 

Sunnuntaina tulee myös AS Moonille historian kirjojen perusteella nihkeä vastustaja Helsingistä, kun tällä kaudella kenties positiivisimpana yllätyksenä pelannut Zenith astelee Raaheen. Zenith löytyy sarjasta sijalta 4, ja heilläkin on vielä täydet mahdollisuudet jopa nousutaisteluun. Syyskierroksella AS Moon sai jälleen kokea pettymyksen Zenithin pienessä kotiluolassaan ja taipui ottelussa 4-3 isännilleen. Silloin läpi kauden kovia tehoja iskenyt Hassan Yaghoubi iski hatullisen ja nöyryytti AS Moonin puolustusta komeilla maaleillaan. Sama mies on varmasti sunnuntaina tarkkaan merkattuna Moonin papereissa. Kuinka Zenith jaksaa kauden loppuun asti puristaa, kuinka iso/kapea on rosteri Pohjoisen tuplamatkailussa, miten AS Moon esiintyy kun riveihin saadaan MAAJOUKKUE-KYLMÄLÄ avuksi Sievistä?! Ottelu alkaa klo 14.30, tulkaahan sunnuntaipyhän viettoon vähemmän rauhalliseen&seesteiseen liikuntahallin tunnelmaan. Sunnuntain ottelussa AS Moonia tukee Raahen Lukko, kiitos siitä myös heille!

 

Otteluliput normaalisti 3/6e.