AS Moon – FC Nets 2-1 (2-1)

Juha Ahola
7.8.2012

Juha "tykkää musta" Ahola (nimen lanseerannut Julli Heiskanen)
Juha "tykkää musta" Ahola (nimen lanseerannut Julli Heiskanen)
Kimmo "keho" Alanen, voittomaalintekijä!
Kimmo "keho" Alanen, voittomaalintekijä!
Oululaisten kotimatka oli helteinen =D
Oululaisten kotimatka oli helteinen =D

Asmo oli etevämpi ”suofutiksen” maalinteossa

 

Asmon vieraaksi saapui sateiseen ja tuuliseen Koivuluotoon aina sitkeä Nets Oulusta. Ottelu muistutti paljolti Hyrynsalmella pelattavaa suofutiksen MM-turnausta, sillä palloa siirreltiin välillä noin metrin syötöillä sinne sun tänne eikä varsinaisesta jalkapallon pelaamisesta ollut tietoakaan. Oli miten oli, kotijoukkue kairasi jälleen 2-1 voiton ja kohensi asemiaan sarjan kärkipäässä.

 

Kaikki maalit syntyivät ensimmäisellä jaksolla. Ensimmäiseen maaliin esityön teki Janne ”kynä” Arola, joka peippasi miestä kaffeelle vasemmalla laidalla ja antoi keskityksen, jonka pääsi rääpimään verkon perille kovaan syysvireeseen päässyt Juho ”tähtireportteri” Heiskanen aivan maalivan nenän edestä. Toinen maali syntyi Juha ”Helpmaxilla yli 1000 tykkääjää!*” Aholan kulmapotkun myötä. Timi ”fighter” Knuutinen liippasi pallon ylitulevaa palloa kytänneelle Kimmo ”keho” Alaselle, joka iski jengan takakulmaan pommin varmasti sisään.

 

Nets puolestaan iski maalinsa Asmon törttöiltyä puolustuspäässä näpertelemällä liian pientä syöttöä ja pallon riisto johti 2-1 kavennukseen, mikä jäikin lopputulokseksi. Peli ailahteli päästä päähän ja palloa haettiin milloin katsomosta ja milloin mistäkin. Maalivahdit värjöttelivät tuskissaan tai hakivat palloja lämpimikseen. Peli oli rehtiä puolin ja toisin, eikä surkeista olosuhteista huolimatta nähty törkeyksiä. kanssa.

 

Asmolta epäonninen oli ottelussa Marko ”Ahola on sademies **” Keinänen, joka pääsi kahteen kertaan aivan avopaikkoihin, mutta tällä kertaa maaleja ei syntynyt. Jälkimmäiseen hienon läpisyötön antoi nilkkavammasta toipunut, jo mainittu, voittomaalintekijä Alanen. Ensimmäiseen Keinänen sai alustuksen Heiskaselta, joka laittoi hyvän syöttökuvion päätteeksi aivan upean namupassin kuudentoista rajan tuntumasta kuin ammattikentillä konsanaan – pieni näppärä syöttö toppareiden välistä vetopaikkaan, mutta veskari oli tällä kertaa etevämpi.

 

Ville ”SamiHyypiä” Määttä oli topparin tontilla kerrassaan mainio ja pelasi eleettömän varmaa peliä. Nuori mies on todellakin murtautumassa joukkueen kokoonpanoon ja me ”ikämiehet” voidaan siirtyä lähitulevaisuudessa katsomon puolelle huolettomin mielin!

 

* Joukkueen sisällä on havaittu, että Facebook + markkinointi ovat jokseenkin arkipäiväisiä asioita Aholalle. =D Tänään 7.8.2012 rikkoutui www.facebook.com/helpmax sivulla 1000 tykkääjän rajapyykki.

 

** Keinänen tuskaili ”sademies” Aholan saapumista Raaheen. Nyt jo 3 kerran perättäin Aholan saavuttua Raaheen treenien/pelin merkeissä, vettä piiskasi voimakkaan tuulen kera poikittain.

 

Maalit:

Juho Heiskanen (Janne Arola)

Kimmo Alanen (Timi Knuutinen)

 

Avauskokoonpano:

Janne Haverinen

Janne Vähäkangas

Ville Määttä

Jarno Lackström

Turo Joentakanen

Janne Hämeenkorpi

Heikki Ronkainen

Timi Knuutinen

Janne Arola

Juho Heiskanen

Jani Torvela

 

Vaihdosta kentälle:

Jani Sillanpää

Ville Lindholm

Juha Ahola

Kimmo Alanen

Marko Keinänen

 

Peliaikaa jaettiin tasapuolisesti kaikille 60 min. Ennen kautta sovittu linjaus piti nyt kutinsa noin 100 %:sesti.

 

Raportin kirjoitti, valitettavasti paremman kirjoittajan puutteessa, Juha Ahola