Vieraita eteläisestä Satakunnasta

25.10.2019

AS Moon - FC Rauma, Futsal-Ykkönen la 26.10 klo 15.00 Raahen Liikuntahallilla

Taas on viikko vierähtänyt edellisestä futsalkiimasta kotikentällä, kun on taas lupa mennä ja painaa täysillä. AS Moon jatkaa Futsal-Ykkösen kauttaa kauden kolmannessa pelissä Satakunnasta saapuvaa, kenties yhtä sarjan kokeneimpaa joukkuetta, FC Raumaa vastaan. Vaikka viime vuodet ovatkin porilaisia kammoksuvat raumalaiset viihtyneet Futsal-Ykkösen turvallisessa keskikastissa, on heillä myös vuosien takaa vankka kokemus Liigasta. Nämä meri- ja metsäteollisuudesta sekä pitsinnypläyksestään tutut raumalaiset ovat olleet myös AS Moonille aina jotenkin mystisesti niitä harvoja joukkueita, joka on ollut aina hemmetin vaikea saada voitettua niin kotona kuin vieraissa.

Viime vuonna AS Moon taipui vieraissa 3-2, tullessaan avausjakson 3-0 takaa-ajosta lähelle, mutta silti niin kauas. Kotona oli myös tyytyminen kovaan pettymykseen, kun useiden AS Moonin maalipaikkojen tuhnuilun jälkeen raumalaiset olivat tyytyväisempiä 2-2 tasatulokseen. Toissakaudella pisteet jaettiin myös Raahessa varsinaisen hurmlumhei-futsalin jälkeen 6-6 numeroin, mutta Raumalta haettiin silloin maukas 4-6 vierasvoitto. Eli summa summarum: viime vuosien otteluista ei tapahtumia ole puuttunut eikä varsinaista ennakkosuosikkia tähänkään taisteluun ennalta voi tilastojen puolelta maalailla!

Tämän kauden FC Rauma aloitti hakemalla Espoosta EBK:lta pisteet 3-4 aivan viime hetkien voittomaalilla. AS Moon on avannut kautensa vierasvoitolla Monkuloista 3-6, sekä tasatuloksella viime vkl trillerissä Tervareita vastaan 3-3. Seuraavana vkl Moon matkaa pitkälle tuplareissulle etelään (Pori + Loimaa), joten sitä ennen olisi elintärkeää ottaa kotiparketilla varma pisteet taskuun. Eiköhän lopeteta lässytys ja lets mennään! Ääntä mökkiin!

Seuraa heitä lauantaina:

AS Moon - Antti Uusitalo nro 5. Kapteeni on ottanut organisaatiota reppuselkään jo kauden molemmissa otteluissa iskemällä kumassakin osumat. On myös tilastojen valossa osunut kovalla prosentilla FC Raumaa vastaan (kahden kauden ajalta 4 kohtaamista: 3+2 tehopisteet)

FC Rauma - Jere Kyrkkö nro 10. Tämä järkälemäinen Satakunnan Fabio latoi kauden avauksessa Espoossa hattutempun. Viime vuosina loukkaantumiset hidastaneet menoa, mutta aina kentällä ollessaan vaarallinen ja painavan kudin omaava hyökkääjä. Myös Moonia vastaan on heilunut. (kahden kauden ajalta 3 kohtaamista: 3+1 tehot)