Harjuhaahdon paluu! FC Kiisto vieraana lauantaina.

8.11.2019

Myös AS Moon naiset (klo 12) ja AS Moon u-17 (klo 17.30) liikuntahallin parketilla futsalin superlauantaissa

AS Moon kohtaa lauantaina klo 15.00 todella kovan haasteen. FC Kiisto koostuu laajasta futsal-miehistöstä, jonka joukosta löytyy viime vuosina pääosin liigaparketilla pelanneita pelimiehiä. Entisen Ruutupaidat nimisen liigaporukan miehistöstä uudelleen kasattu FC Kiisto nousi viime kaudella Kakkosdivarista Ykköseen, mutta ei todellakaan ole ns. nousijajoukkue joka tulisi sarjaan altavastaajana. Päinvastoin, kyseessä on kenties AS Moonin yksi kauden tärkeimmistä vastustajista jos&kun raahelaiset haluavat taistella kauden päätteeksi sarjanoususta.

AS Moon on aloittanut kautensa ennätysmäisen hyvin: 5 ottelusta 3 voittoa ja 2 tasapeliä. Siltikin päällimmäinen tunne on pelaajistossa ollut lähinnä pettynyt, koska tasapelit on AS Moon ns. puppeloinut vastustajille omaa huolimattomuuttaan & tekopaikkojen tuhlailun jälkeen, ja täydelliseen recordiinkin olisi ollut ainekset. Mutta sarjakärkenä otteluun lähtevä AS Moon ei varmasti kotikentällä FC Kiiston edessä kysele ja kumartele, vaan kotikentällä lähdetään aina ennakkosuosikkina taistoon! Otteluisäntänä AS Moonia tukee jälleen tälläkin kaudella Elcoline. Ottelussa myös AS Moonin T18- tyttöjoukkue toteuttaa arpajaisia, joten muistakaahan ottaa käteistä mukaan ja arvat taskuun!

Seuraa häntä: Timi Knuutinen 22. Terrierin lailla kentällä taisteleva Timpi on tärkeä palanen AS Moonin kokonaisvaltaista pelaamista. Aiemmilla kausilla on myös tehoja alkanut tulemaan puolustuspelaamisen rinnalle, ja tälläkin kaudella Timi on iskenyt 5 ensimmäiseen otteluun jo mukavat 5+3 tehot ja lisää on varmasti tulossa.

FC Kiisto on viime otteluissa löytänyt pelinsä. Sarjassa sijalla 6. oleva FC Kiisto on raahelaisia ottelun vähemmän pelanneena jäljessä 5 pistettä. Varoitus joukkueen tehokkuudesta nähtiin viime vkl, kun Kaustisen Monkulat kaatui kotikentällä jopa 9-0 numeroin. Joukkueen tehokkaimpina hyökkäyspään pelaajina on viime kauden Sievi FS pelanneet nro 7 Toni Pylkkänen (3 osumaa 3 pelissä) sekä nro 14 Matias Träskbäck (4+2). Kokemusta joukkueeseen tuo myös mm. futsalseuraajille tuttu pelimies nro 6 Aapo Autio.

Seuraa häntä: Löytyykö listoilta nro 20?! Noh meidän AS Moonin oma kasvatti Teemu "Teppo" Harjuhaahtohan se! Opiskelut opiskeluelämineen on saanut Tepin jäämään Vaasaan, joten nyt olisi käsillä ns. paluu kotiin. Tepi teki viime vkl jo debyyttinsä Kiiston paidassa, mutta uskaltaako tällä kertaa Raahen hornankattilaan?!

Noh sehän selvitettiin Tepiltä itseltään!

Sheriffi tavoitti vanhan sanallisen raipan kohteensa, ja Moonin vuosinaan korttirinkiä paholaisen tapaan dominoineen Teemu Harjuhaahdon Vaasan yöeläm...luennolta ja kyseli kuulumisia. Lipoja-Teppo kyntää siis huomenna FC Kiiston väreissä ja tekee paluun kotikylän parketille! Teemu Harjuhaahto vois muuten varata muutaman euron Moonin joukkueen sakkokassaan, syynä käsittämätön "Nimenhuudon" käyttö läpi kesän ja talven vaikka mies asunu Vaasassa eikä joukkueissa pelaa??? Et selviä pikku kakkosella.

"Moro janari! Mites on futsalit Vaasassa maistunu, ookko löytäny ittees vielä korttiringistä dominoimasta?"
- Hyvältä maistuu niinku futsal aina! Kivasti päässy porukkaan sisään ja viime vklp vihdoin myös debytoimaan peleissä. Vierasreissuista ei tosin oo vielä kokemusta eikä sen myötä myöskään korttiringistäkään, jos sellasta ylipäätään on. Itse asiassa en ees tiiä millä porukka matkusti Helsingin tuplareissulla :D

"No huhhuh aikamoista farssia jos ei rantahurrit edes taitopokeria pelaa! Noh, kerroha ny suoraa: ookko elämäs kunnossa vai elämäs paskimassa kunnossa koska #opiskelijaelämä?"
-Ihan yhtä hyvässä tai huonossa kunnossa ku aina ennenki...

"Snäpin päivittämisen perusteella vahva epäilys tähän, mutta se nähää la. Noh, keksikkö ees mitää tekosyytä, millä perusteella tei voisitte la 3p ryöstää Raahesta? Mitkä näet teidän vahvuutena?"
-Vahvan nykyvireen ansiosta. Peli kulkee tällä hetkellä koko joukkueella ja se näkyy kaikessa tekemisessä. Vahvuudet löytyy tiukoissa paikoissa henkiseltä puolelta ja kovasta rutiinista!

"No mites oma valmistautuminen, meinaakko saaha unta ennen peliä ja paljo tulosveikkaus?"
-Ei oo vielä koskaan tarvinu öitä valvoa pelien takia joten tuskin nytkään. Tulosta en ala tähän veikkaamaan vaan pelataan 40min ja katotaan sen jälkeen valotaululle. Tiukka peli kuitenkin varmasti tulee!

"No aika liirum laarumia sulta taas antina. Oot sää aikamoinen. Lopuksi vielä terveisiä?!"
- Tulkaahan hallille ja laittakaa mökkiin tunnelmaa! Kolomesataa katsojaa ois hieno määrä taas rikkua. Täälä Vaasasa ei vielä täysin oltu perillä katsomokulttuurista Raahessa, joten eiköhän seki selviä.

"Kiitos Tepi. Ja tähän loppuun sydämeni pohjasta: haaaaaaaista paska ja painu helevettiin :) <3"

Nähellään huomena hallilla! EIköhän hoideta joka pelistä pisteet kotio ja nautita futsalista paikanpäällä? Liput totutusti 6/3e, Smartumit ym toimii maksuvälineinä myös. Kioski palvelee ja otteluisäntänä Elcoline