HauPa 2 – AS Moon 4 – 1 (1 – 1)

Juha Ahola
14.8.2012

Haupa 2 antoi potut pottuina!

 

Kesän komeimpia päiviä vietetään ja Asmo matkasi HauPa 2:n vieraaksi. Tällä kertaa tasaisen ottelun vei nimiinsä haukiputaalaiset lukemin 4 – 1, vaikka toki lukemat eivät kerro aivan totuutta ottelun tasaisuudesta.

 

Asmon 1 – 1 tasoitusmaalin teki Heikki ”hirvi” Ronkainen, joka jyräsi voimalla pallon takatolpalta Marko ”ei ny uppoo itellä” Keinäsen loistokulmurista. Ottelu oli tasaista vääntöä puolin ja toisin, mutta HauPa onnistui maksamaan potut pottuina ja väänsi Asmon siltaan toisella puoliajalla. Tälläkin kertaa Keinänen pääsi pariin loistopaikkaan Timi ”syötin tällä kertaa” Knuutisen aivan herkullisesta syötöstä sekä Juha ”hyvä työ Hessu!” Aholan läpisyötöstä.

 

Asmon puolustus pelasi kohtuullisen hyvin, vaikka lopussa repsahti pari häkkiä. 3 – 1 maali oli sikäli ikävä, että Asmon maalivahti Janne ”kärpäslasit” Haverinen kaatoi hyökkääjän avopaikassa ja lensi suihkuun (ja huilaa siis kaksi seuraavaa peliä) ja kaupan päälle Haupalle vielä rankkari, josta syntyi maali vaivoin.

 

Jukka-Pekka ”iholla” Patanen pimensi sarjan maalikuninkaan Juha ”tolppa ulos” Uusitalon täysin yöhön! Ronkainen oli tänään väkevässä iskussa keskialueella kairaten palloja itselleen kampinkamppailuista hyvällä prosentilla ja pelaten omille. Ronkaisen rakkaus-viha –ystävä Juho ”uimari” Heiskanen oli niin’ikään pirteä ja myös hän oli onnistua päällä maalinteossa, kun liippasi Aholan kulman takatolpalle. Jarno ”lihaskimppu” Lackström alkaa päästä myöskin kuntoon loukkaantumisen jälkeen ja luutii alakerrassa vakuuttavasti.

 

Erotuomari ei ollut tänään parhaimmillaan ja linja vaihteli kummallisesti. Antti "kapu" Uusitalo retkui Keinäsen kulman upealla heittäytymisellä ja pelasi palloa kädellä, mutta tuomarilla ei riittänyt kanttia puhaltaa palloa pilkulle. Tokikaan pallo ei ollut menossa maalin suuntaan, mutta käsittääksemme jalkapallo-ottelussa kädellä pelaaminen on vaparin/rankkarin arvoista? Toisekseen Asmon pelaajan ruma ja myöhästynyt liukutaklaus johti Haupan pelaajan loukkaantumiseen, mutta ko. tilanteesta ei edes pilli soinut. Että tällaista pientä... :) Ja toki kakkosdivariin pelipaikkaa havitteleva HauPa:n ykkösjoukkueen valmentaja, kehäkettu, Mikko "Känö" Isokangas piti Keinäsen paidasta sellaisen 10 minuuttia pelin aikana kiinni hallitusti juuri sopivissa kaksinkamppailutilanteissa, mutta näitä tuomari ei tulkinnut kertaakaan rikkeiksi. 

 

Maalit:

Heikki Ronkainen (Marko Keinänen)

Kokoonpano:

Janne Haverinen (mv), Jani Sillanpää, Jarno Lackström, Jukka-Pekka Patanen ©, Ville Lindholm, Ville Määttä, Janne Arola, Juha Ahola, Heikki Ronkainen, Jaakko Seikkala, Kimmo Alanen, Timi Knuutinen, Marko Keinänen, Ville-Pekka Keskitalo, Juho Heiskanen.

 

Raportista vastaa jälleen kerran Juha Ahola