Otteluennakko: AS Moon - EBK FS(Espoo)

Juho Heiskanen
21.10.2020La 24.10 klo 15.00 Raahen Liikuntahalli

Talvi tekee tuloaan ja samalla vihdoin AS Moon pääsee pitkän tauon jälkeen pelaamaan Futsal Ykkösen sarjapisteistä kotiyleisön edessä. Lauantain klo 15.00 alkavaan futsal-hurmioon saadaan vastaan, keskustelupalstoillakin jo legendaariseksi muodostunut "Derby Della Kebabin" toinen osapuoli, viime kaudella pirteästi esiintynyt EBK Espoosta.

Lähtökohdat otteluun:

-AS Moon avasi jo kautensa viime sunnuntaina, hakemalla pitkältä Joensuun reissultaan lopulta varsin nihkeän mutta arvokkaan 4-5 (1-4) vierasvoiton SC Riverballilta. Moon kykeni rakentamaan ottelussa lähemmäs kymmenen maukasta maalipaikkaa, mutta ruuti oli vielä vieraissa ainakin liian märkää ja vastustaja pääsi pistämään lopussa pelin jännäksi. Lauantaina EBK:ta vastaan samanlaiseen tuhlailuun ei ole varaa ja puolustuspelaamista on myös viikon treeneissä hiottu terävämmäksi. Kantaako treenaaminen hedelmää, se nähdään lauantaina.

-EBK avaa kautensa viikonloppuna, varmasti varsin rankalla tuplareissulla: Raahessa lauantaina ja heti perään sunnuntaina Joensuussa. Nälkää ja intoa varmasti lauantaina ainakin riittää kauden avauksessa. Viime kauden rosterista on kärkimiehiä siirtynyt Liigaparketeille, kuka kantaa tulosvastuun tässä joukkueessa? EBK tunnetaan hyökkäysvoittoisesta, ja 1vs1 tilanteissa taitavista pelaajista koostuvasta futsalista, joka lupaa viihdyttävää ottelua lauantaille. 

 

Seuraa heitä:

AS Moon: Antti Uusitalo (C) ja Justus Koivukangas

- Joukkueen kapteeni Uusitalo avasi kautensa Joensuussa terävästi iskemällä tärkeät 2 maalia ja esiintyi totutun vahvasti molemmissa päin kenttää. Kesän lenkkipolut ovat Oulu-jengillä tuottaneet hedelmää, jalka nousee ja tulosta tulee!

- Justus Koivukangas debytoi todennäköisesti ensi kertaa AS Moonin paidassa. Taitava ja maaliahne nuorukainen latoi viime kaudella U-19 Liigassa Tervareiden riveissä kovasti tehoja ja johdatti joukkueensa SM-pronssille. Tuo varmasti vauhtia kentälle!

EBK: Jonas Zaknoun (nro 6?)

- Jäi jo viime kauden Raahen pelistä mieleen erittäin ahneena 1vs1 haastajana. Jalat käy kuin ompelukone ja tilanteita syntyy. Tuottanee harmaita hiuksia Moonin puolustukselle.

 

Lipunmyynti:

-HUOM! Korona-rajoitusten vuoksi AS Moon ottaa otteluun sisään max 150 katsojaa. Kausikorttilaisilla etuajo-oikeus (150 korttia painatettu), ottelun alkaessa normilipulla pääsee myös sisään jos tilaa on yleisömäärässä. Sisääntulossa ohjeistukset hygienian ja turvavälien suhteen. Riskiryhmään kuuluvaksi kokevalle yleisölle omat istumapaikat ohjeistettu yläparvelle.

Lippujen normihinnat 8/4e. Jäljellä olevia kausikortteja myynnissä AS Moonin kioskissa (maksuvälineinä normisettien lisäksi toimii esim. Smartum-setelit sekä e-Smartum sovelluksessa ostaminen AS Moon tuotteista. Kausikortin hinta 50/25e). 

 

Ottelun livestream: AS Moonin Youtube-kanavalla, linkki kanavalle TÄSSÄ

 

Otteluisäntänä: Maanrakennus E.Majava Oy