Otteluennakko: VehU - AS Moon

13.11.2020

Treeneissä päästy nauttimaan myös hallille asennetuista AS Moonin kameroista. Taktiikat hiotaan näillä entistä enemmän minttiin joukkueiden kesken! Kiitos taustoille tämänkin mahdollistamisesta <3

LA 14.11 klo 16.00, Kauppi Sports Center, Tampere

AS Moon on lomansa lusinut futsal parketeilta ja lähtee huomenna lauantaina vuorokauden reissulle Tampereelle, jossa vastaan astelee nousijajoukkue Vehmaisten Urheilijat eli tuttavallisemmin VehU. Ennakoidaampa huomista ottelua hieman molempien osapuolien vinkkelistä, vahvasti keltamustien lasien läpi toki analysoiden.

VehU

- Kaudesta 2001-2002 asti futsalia Tampereen parketeilla pelaillut VehU palasi muutaman korpivuoden jälkeen takaisin valtakunnalliselle tasolle miesten Futsal Ykköseen. Pelaajarinki ei dramaattisen suuria määriä ole vuosien aikana vaihdellut, joten pientä samankaltaisuutta on havaittavissa meidän joukkueiden välillä kenties tässä asiassa. Futsal-tatsit on kuulemma treenailtu lähtökohdiltaan patjoihin ampuen/pelaten aina tämän hetken tasoon, jossa nousijajoukkue on aloittanut Futsal Ykkösen kauden suht tasaisesti. Saldoksi on tähän mennessä tarttunut 2 voittoa (FC Raumasta ja EBK:sta) ja 3 tappiota (Tervarit, OPA, KF Kosova), joista huomion arvoista on se seikka, että kaikki muut ottelut ovat päättyneet maalin erolla paitsi 5-1 vierastappio Tervareita vastaan. Loppuun asti taisteleva jengi lienee siis vastassa, jolta ei ilmatteeksi liene irtoa edes mustaa makkaraa bussiin evääksi.

- AS Moonin Tampereen seudun vasikka, eli Niskalan Markku analysoi VehU:n pelaajistoa ja nosti yhden nimen selkeästi yli muiden vartioitavaksi: Antti Tapola. Eikä syyttä, 5 peliin on jo neljästi verkko heilahtunut, ja Markun kuvaus "Timin&Uusitalon kopiosta" lienee pitää ainakin osittain kutinsa. Väkkärämäinen kaveri tulossa vastaan, johon Moon toki pyrkii reagoimaan.

- Videoanalyysit saatavista materiaaleista on joukkueesta tiedossa ja käytetty hyväksi, parit selkeät vaaran kohdat sieltä pitää bongata vastustajalta, mutta myös selkeitä iskunpaikkoja löytynee valmennuksen ottelupalaverista(kin) ennen ottelua, joiden avulla pitäisi pisteet hienosta Kauppi Sports Centerin pyhätöstä tarttua matkaan.

- Seuran sometilit seurantaan! Youtubesta löytyy mukavasti jo maalikoosteet kotiotteluista ja kasaripopit pauhaa mukavasti. Mukavaa pöhinää siis taustoissakin havaittavissa joka ainakin täältä suunnalta saa kehut!

AS Moon

- Kautensa kolmella voitolla avannut Moon pääsee lähtemään otteluun varsin mukavista asetelmista. Peli on alkanut kulkemaan varsin mallikkaasti nihkeän kauden avausottelun jälkeen, ja kliininen 0-4 vierasvoitto FC Raumasta parinkin ison vastoinkäymisen jälkeen antoi jo osviittaa kurinalaisuudesta ja tappavasta tehokkuudesta. Treeneissä on painettu pari vk pelejä odotellen ja kiima on taas kova maantien syömiseen ja pisteiden hakemiseen.

- Maalivahdin tontilla nähdään kuitenkin muutosta! Junnu huilaa punaisen vuoksi tämän taistelun ja astelee taas edessä odottelevissa kotipeleissä OPA:a ja Tervareita vastaan maaliin. Jo samantien Raumalta palatessa loksahti lainasiirtoideat tulille, ja Helsingistä saatiin HIFK:n puolelta Petteri Lehtinen hakemaan pelitatsia ja tarjoamaan meille apua vaikeaan tilanteeseen. Hieno homma, otetaan Petteri avosylin vastaan! Lisäksi, ottakaahan futsal-molareiden kamoja tarvittevat seuraava Petterin sivusto talteen, ja sieltä kamat tilaukseen: LINKKI TÄSTÄ PAINAMALLA

- Kenttäpelaajistossa AS Moon pääsee lähtemään maukkaalla kokoonpanolla, miehiä pukee näillä näkymin kolmisen kentällistä paitaa niskaan, ja varaa on jättää vielä pari jätkää kotiakin odottelemaan tulevia taisteluja. Esimerkiksi AC Kajaanissa futiskauden painanut Hannes Seikkala näyttäisi olevan treeneihin saapumassa ensi viikolla, joten eiköhän sieltä nopeita jalkoja saada entistä enemmän parketille kauden edetessä.

- Pelaajiston mukana on myös uusvanhaa verta, try-outien kautta tiukan seulan läpäissyt ja parisen vuotta sitten verkkoja heiluttanut kaveri. Tuonee myös korttirinkiin omaan mausteensa bussin hämäriin nurkkauksiin.

Sepä niistä lätinöistä, lähetää nautiskelamaan taas futsalista ja reissaamisen ilosta! Livelähetystä ottelusta tuskin tulee, mutta jos jotain muutosta tapahtuu niin Moonin somekanavista infot pamahtaa tulille.

HUOM! Seuraavien kahden vkl kotipelit kannattaa jo nyt merkata kalentereihin ylös: Liikuntahallille taas sauna päälle ajankohtina Su 22.11 klo 15 FC OPA, La 28.11 klo 15 TERVARIT