AS Moonin härkäviikko edessä kolmen kotimatsin merkeissä

Juho Heiskanen
30.12.2020

La 2.1.2021 AS Moon - TPK (Turku), Ke 6.1 AS Moon - Riverball (Joensuu), Su 10.1 AS Moon - AU (Loimaa)

Lauantaina klo 15 sulatellaan loputkin kinkut&vihreät kuulat vyötäröltä, kun liikuntahallilla jatketaan Futsal Ykkösessä taistelua pisteistä. AS Moonin vaikea syyskierroksen loppu tulee päätökseen, kun vastaan astelee sarjakolmosena tällä hetkellä majaileva TPK Turusta.

Samalla kun kotijoukkue AS Moon on ottanut nyt kolme kertaa putkeen tukkaan (8-6 AU:lta, Kosovalta 2-4 ja viimeisimpänä Vaasassa Kiistolta 4-1) ja päästänyt kärkeä orastavaan karkumatkaan, on TPK parantanut syksyn mittaan peliään ja liitääkin neljän ottelun voittoputkessa. Viimeisimmässä kahdessa pelissä Turun vellokset ovat päässeet harjoittelemaan lähinnä maalintekoa, kun OPA (10-2) ja Joensuun Riverball (9-1) ovat olleet vastaantulijoita Turussa. Pistepörssissä TPK:n tahtia ovat heilutelleet laajasti useat miehet, mutta kahtena pistenikkarina erottuu kuitenkin kaksi tuttua nimeä: Joona Forsström (12+5) sekä ykkösenä liigaparketeiltakin tuttu Tuomas Hakala (11+10). Laatua TPK:n riveistä löytyy laajalti, joka tuo myös oman haasteensa pelitaktiikkaa suunniteltaessa.

Haasteellinen vastus siis tulossa vastaan! Viime vuosina on trillereitä TPK:n kanssa väännetty molempien kotipyhätöissä ja välillä on ratkaisut nähty aivan viime minuuteilla ja sekunneilla. AS Moon lähtee tähän otteluun ns. pakkopisteiden paineet niskassaan, tärkeintä olisi itseluottamuksenkin kannalta saada peli uomiin ja esittää parketilla sitä omaa peliä tasaiset 40min. Ottelu pelataan vielä tyhjille katsomoille, mutta ottelun näet totutusti AS Moonin Youtue-kanavalta livenä klo 15.00 lähtien.

Härkäviikot jatkuvat AS Moonilla jo keskiviikkona klo 15 kotiottelulla Riverballia vastaan, ja siitä perään vielä sunnuntaina klo 15 tämän hetkistä sarjakärkeä AU:ta vastaan myöskin kotona. Laitetaanpa 9p tavoitteeksi ja katsellaan sarjataulukkoa uudestaan! Lets futsal