Riverball vierailulle ke klo 15.00

Juho Heiskanen
5.1.2021

AS Moon - SC Riverball (Joensuu) ke 6.1.2021 klo 15.00 Raahen Liikuntahalli

Huomenna ke klo 15.00 Joensuun Riverball vastassa. Ottelu livelähetyksenä AS Moon Youtube-kanavalta.

Neljän ottelun tappioputkessa painetaan, joten huomenna kelpaa jälleen kerran vain voitto. Treeneissä on menty viikon ajan tilanteesta huolimatta hymyssä suin ja kovalla temmolla, Ollikaisen Kajn tuodessa uusia jippoja myös edustuksen treenaamiseen AS Moon Akatemian valmennuksen ohella. Huomenna on täysi rosteri näläkäsiä ukkoja parketilla ja Riverball saanee vastaansa sisuuntuneen AS Moonin. Sarjan kärkipää karkaa auttamatta, mutta pelaillaan peli kerrallaan ja koitetaan saada kurssia kääntymään nyt aluksi.

Vierasjoukkue löytyy syyskierroksen jälkeen sarjasta sijalta 8. Kauden alussa keskinäinen ottelu kääntyi AS Moonin voittoon hieman nihkeähkön esityksen jälkeen 4-5 (1-4). Tuossa ottelussa varsinkin toinen jakso ei tuntunut onnistuvan raahelaisilta ja Riverball laittoi loppuun asti tiukasti hanttiin sarjapisteistä. Hyvän alkukauden jälkeen Riverin tatsi on myös hieman yskähdellyt ja viimeiset viisi ottelua ovatkin sujuneet ilman voittoa. Viime vkl tuli katkerasti kaksi niukkaa tappiota (3-1 VehU:n vieraana ja 2-1 Rauman vieraana). Iskukykyä joukkueesta kuitenkin löytyy joka nähtiin jo kauden aloituksessa Joensuussa. Joukkueen kapteeni nro 30 Dimitri Klimov oli varsinkin juonikkaalla pelipäällä syyskierroksen ja pyörittänee Riverin kokeneempaa kenttää myös huomenna alhaalta lähtien. Maalilla pelaava kokenut Ryynänen antaa myös sarjanousijalle aina mahdollisuuden pelata pisteistä hyvän päivän sattuessa kohalleen. Parastaan saa AS Moon keskiviikkona antaa parketille jotta tappioputki heitetään roskiin ja palataan voittojen tielle.

Sunnuntaina sitten vielä sarjakärki AU vastassa klo 15 myöskin kotona. Tämäkin ottelu livenä nähtävissä youtubesta, katsojia ei valitettavasti vielä ainakaan näihin otteluihin aleta ottamaan. Mutta ennakoidaan sitä sitten lähemmin!

AS Moon Youtube-kanavalle pääset TÄSTÄ

Tämän hetkisen Futsal Ykkösen sarjatilanteen näet TÄSTÄ