Kaj Ollikainen päävalmentajaksi AS Moon Edustukeen

20.1.2021

Valmennusportaissa muutoksia seuran sisällä

AS Moon päivitti tammikuun aikana valmennussopimuksiaan.

Aiemmin kaudella AS Moonin Akatemian (U-19, U-17 ja AS Moon Akatemian) vastaavana päävalmentajana toiminut Kaj Ollikainen siirtyy loppukaudeksi miesten päävalmentajaksi. Jo joulukuun puolella edustusjoukkueen treenaamiseen uusia näkemyksiä tuonut Kaj vakuutti tuloksillaan ja joukkueen kurssikin on sittemin selkeästi saanut uutta piristystä. Aiemmin päävalmentajana toiminut Jan-Eric Hämeenkorpi jatkaa Kaj:n apumiehenä ns. 2-valmentajana yhdessä Marko Keinäsen kanssa. Näillä kuvioilla mennään tämä futsal-kausi loppuun ja ensi vuosien valmentajasopimukset pohditaan sitten kun niiden aika on.

Akatemian puolella vetovastuut päivittyvät seuraavaksi: U-19 ja Akatemia-joukkueen vetovastuun ottaa jo aiemmin joukkueiden valmennusportaassa ollut Ismo Saarela. U-17 joukkueen vetovastuun ottaa Vesa Iivonen.