Satakunnasta vieraita la-iltaan

Juho Heiskanen
23.1.2021

AS Moon - FC Rauma la 23.1 klo 18.30 Raahen Liikuntahalli, ottelu nähtävissä AS Moonin Youtube-kanavalta

Lauantai-iltaan saadaan katetta, kun yksi tutuimmista Ykkösen joukkueista saapuu Raumalta vierailulle. Nousujohteista kautta pelaava FC Rauma on nostanut itsensä sarjataulukossa turvallisen tuntuisesti ylempään osastoon ja löytyy tällä hetkellä sarjassa sijalta 5, tasapisteissä neljäntenä olevan AS Moonin kanssa.

Jos tammikuun alun AU:lle kärsittyä tappiota ei lasketa mukaan, liitää FC Rauma vahvassa recordissa (6 voittoa, 1 tasapeli, 7 viime ottelusta). Joukkoon mahtuu useampi maalin voitto, joten tiukkoja pelejä on Rauma onnistunut tänä vuonna kääntämään itselleen. Aiempi tappio AU peliä lukuunottamatta tuli juuri AS Moonille, kun raahelaiset pelasivat kenties kauden kurinalaisimman ottelun tähän asti Rauman pyhätössä ja naarasi kliinisesti pisteet mukaansa 0-4 (0-1) voitolla. 

AS Moon on myöskin saanut hetkellisesti simahtaneen koneensa uudestaan käyntiin ja alla on helpottavat voitot Riverballista 6-1 ja viime kierroksen trilleristä naarattu sarjakärjen AU:n päänahka 6-5 voitolla. Tänään ei kelpaa muu kuin orastavan voittoputken käynnistäminen ja jatkaminen Rauman kustannuksella. Täysi rosteri on raahelaisilla jalkeilla joten hyvin saa FC Rauma Raahen vierailulla esiintyä että kotijoukkue taipuu. Ottelu nähtävissä AS Moonin Youtube-kanavalla klo 18.30 lähtien, hyppäähän linjoille ja kannusta kotikatsomoissa keltamusta pisteille!