AS Moon etsii toimintaansa valmentajia sekä taustahenkilöitä

28.4.2021

AS Moon on noussut viime vuosina yhdeksi Pohjois-Suomen merkittävimmäksi futsalseuraksi niin toiminnan laajuudeltaan kuin laadultaan. Yhä laajeneva futsaltoiminta vaatii myös taustavoimien lisääntymistä, sekä innokkaita seuratekijöitä laadukkaan toiminnan turvaamiseksi myös tulevina vuosina Raahen futsaltoiminnassa.

Laajeneva junioritoiminta sekä taustavoimien kartoitus

AS Moonin junioripolulla kysyntä joukkuemäärien kasvuun on vuosi vuodelta kasvanut. Tulevaksi toimintakaudeksi 2021-2022 on seuralla tarkoituksena tarjota joukkueet ikävuosille P13-P15 (ns. Pojat Akatemiana, joissa joukkueita laaditaan tod.näk pelaajamäärän mukaan 1-2 kpl) sekä tarpeen tullen myös tyttöfutsaliin uutena ikäluokkana T15.

Viime vuonna aloitettu seuran laadukas Futsal-Akatemian toiminta kattaa tulevanakin vuonna P17 ja P19-joukkueet, eli ns. U-liigojen joukkueet poikien kilpasarjoissa. Myös tyttö- ja naisfutsaltoiminta jatkuu tulevanakin kautena, joiden joukkuemäärä tarkentuu myöhemmin.

AS Moon hakee kilpatoimintaansa tulevia apuvoimia niin valmennukseen kuin huoltajasta joukkueenjohtajiin kiinnostuneita henkilöitä. AS Moon tarjoaa esimerkiksi VALMENNUKSESTA KIINNOSTUNEILLE henkilöille ILMAISEN UEFA C-tason valmentajakoulutuksen, sekä muutenkin kattavan ohjeistuksen ja auttamisen toimintakausien aikana. Meillä tehdään hommia yhdessä, toisia auttaen! Tarkoituksena olisi saada joukkueille valmennuspareja per juniorijoukkueet, jolloin työtehtävien jakaminen valmennuksen kesken esim. ajankäytännöllisistä syistä pyritään turvaamaan seuran puolelta.

Tällä hetkellä valmennus-/taustahenkilöiden kartoitus kohdentuu seuran nuorimpiin ikäluokkiin (P13-15 + mahdollinen T15).

Lasten harrastetoiminnan tarjonnan lisääminen

AS Moonin tarkoituksena on aloittaa myös harrastefutsalin tarjoaminen tilojen&ohjaajaresurssien puitteissa. Tämä toiminta tarjottaisiin alakoulu-ikäisille, ns. matalan kynnyksen toimintana futsaliin tutustuen harrastepohjalta. Halukkaita otetaan mieluusti vastaan esim. ohjaaja-avuiksi.

Futsal-kerhotoiminta lukeutuu myös tulevan toimintakauden ohjelmaan AS Moonin tarjoamana, jossa 1-3lk & 4-6lk lapsille tarjotaan kerhotoimintaa liikunnallisesti, osittain futsalin saloihin opettaen mutta myös leikkimielisesti yhdessä liikkuen. Futsal-kerhotoimintaan AS Moon on saanut yhteistyökumppaniksi esimerkiksi Raahen Rotary-järjestön.

Lasten Futsal-kerhosta sekä lasten harrasteryhmien aloittamisesta AS Moon uutisoi sosiaalisen median tileillään & kotisivuilla, kunhan korona-rajoitusten lieventyessä toiminnan turvallinen aloittaminen on mahdollista ja järkevää.

JOS KIINNOSTUIT tulemaan mukaan tutustumaan AS Moonin futsaltoiminnan yhteisöön, ota rohkeasti yhteyttä johonkin seuraavista yhteystiedoista!

asmoon@hotmail.fi

juhheisk@gmail.fi

044 580 2620 (Juho Heiskanen, AS Moon ry hallituksen pj)

040 077 6774 (Vesa Iivonen, AS Moon Pojat valmentaja)