OTP - AS Moon 2 - 1 (1-1)

Juha Ahola
28.8.2012

Kirvelevä tappio ja miestä syö rotan lailla!

Asmo matkusti OTP:n vieraaksi hakemaan revanssia. Ei auttanut mikään. Tänä vuonna OTP vei kamppailut nimiinsä. Erotuomari tuumasi, että tämä on ensimmäinen nelosen ottelu, jossa molemmat joukkueet juoksee. Taistelu oli alusta lähtien kovaa, mutta rehtiä puolin ja toisin.

Aivan ottelun alun painoi OTP niskaan, mutta jakson mittaan Asmo sai paineen OTP:n päätä kohti. Asmo aloitti maalinteon. Jukka-Pekka "hevosenpotku" Patanen heitti pitkän ristipallon Jani "maalinsylkijä" Torvelalle, joka ajoi läpi veivaten puolustajan kaffeelle ja sijoitti komeasti takanurkkaan 0-1 lukemiin. 

OTP sai kuitenkin tasoitettua ottelun nopean keskialueen vaparin avulla. Hyökkääjä teki komean plokin ja keskialueelta noussut kaveri pussitti tasoituksen. 

Toinen jakso jatku kovana vääntönä. Ehkä hiukan parempiin maalipaikkoihin pääsi Asmo, mutta palloa ei enää verkkoon saatu. OTP:n veskari venyi pari kertaa haamupelastukseen, mutta niin teki myös Asmon Ville "pelaa paikalla ku paikalla" Määttä, joka otti pari kolme gamesaveriä! 

Harmillisesti OTP pääsi iskemään 2-1 voittomaalin kulman jälkitilanteesta. Maalille nostettu ilkeä roikkupallo painui verkkoon, eikä Asmo tästä toipunut. 

Seuraavaksi Asmo matkaa Kurenpoikien vieraaksi perjantai-illan ratoksi.

 

Kokoonpano: Ville Määttä (mv), Jani Sillanpää, Jarno Lackström, Jukka-Pekka Patanen, Ville Lindholm, Janne Vähäkangas, Janne Arola, Juha Ahola, Jaakko Seikkala, Heikki Ronkainen, Kimmo Alanen, Turo Joentakanen, Marko Keinänen, Juho Heiskanen ja Jani Torvela. 

Maali: Jani Torvela (Jukka-Pekka Patanen)