Korona-ohjeistus AS Moon ry toiminnassa 1.1.2022 alkaen

7.12.2021

AS Moon noudattaa 1.1.2022 käytäntöön tulleiden korona rajoitusten/edellytysten mukaan seuraavaa (ei koske alle 16-vuotiaita):

Alla olevien Raahen kaupungin ohjeistuksien mukaisesti:

RAJOITUKSET VOIMASSA 1.-15.1.2022

• Kaikki ennen 2004 syntyneiden harrastus- ja kilpailutoiminta keskeytetään
    - pois lukien kansallinen 1. ja 2. sarjataso, yleisöä tapahtumiin ei saa kuitenkaan ottaa
  • 2004 syntyneet ja sitä nuorempien harrastus- ja kilpailutoiminta säilyy ennallaan
    - yleisöä tapahtumiin ei saa ottaa, vanhemmat eivät saa olla paikalla harjoitusten eikä otteluiden aikana
  • koronapassilla rajoituksia ei voi ohittaa

Seuran toiminta Liikuntahallilla:

• 1. ja 2. sarjatason toiminta voi jatkua ilman yleisöä. Koskee AS Moonissa Miesten ja Naisten Futsal-Ykköstä, sekä U-19 & U-17 Futsal-Liigan joukkueita. Miesten 2-joukkue sekä Naisten 2-joukkueen sarjatoiminta on kyseisellä ajanjaksolla tauolla.
  • Noudatetaan seuran laatimaa toimintasuunnitelmaa liikuntahallilla hygienia- ja tilakäytäntöjen suhteen. Toimintasuunnitelma löytyy liikuntahallin vastaanottopisteeltä.

Rajoitukset ovat voimassa 15.1.2022 asti.

TÄSTÄ linkistä Raahen kaupungin ohjeistus luettavissa.