Kymmenettä hakemaan PP-70 vieraaksi

4.2.2022

PP-70 - AS Moon la klo 16.00 Tesoman Palloiluhalli

Kevät etenee ja Futsal-Ykkösessäkin painetaan jo helmikuun puolella. Tämähän tarkoittaa sitä että panokset kovenee niin kuin Kummelin sketseissä konsanaan! Kuten varmasti AS Moonia seuraaville on tullut viime kuukausina hyvin selväksi, on sarjan kuumin joukkue tällä hetkellä Raahen keltamusta. Yhdeksän ottelua voittoputkessa ja siinä sivussa sarjassa kivuttu jo neljän pisteen etäisyydelle sarjakärki FC Kiistosta. Liekö siellä jo tutisee haarojen välissä, kun viime kierroksilla on pisteitä alkanut tipahtelemaan...noh, AS Moonin ei siihen kannata keskittyä vaan omaan tekemiseen ja tämän flow-tilan ylläpitämiseen.

Tällä kertaa matkustetaan päiväreissulle Tampereen Tesoman palloiluhallille, jossa vastaan astelee yksi sarjan kenties suurimmista pettymyksistä PP-70. Kausi on ollut PP:lle yllättävän haastava. Liigasta tippuneelta jengiltä oli lupa odottaa enemmän, vaikka pelaajistossa muutoksia tapahtuikin. Joukkue löytääkin tällä hetkellä itsensä putoamistaistelusta sarjassa sijalta 9, tasapisteissä FC OPA:n kanssa. Viime otteluissa on PP-70 kuitenkin näyttänyt heräämisen merkkejä, vaikka palkinto onkin jäänyt saamatta: Raumalta ja Joensuun Riverballilta tukkaan niukilla maalin tappioilla 1-2 & 2-3.

Viime kohtaamisessa PP-70 jäi Raahessa AS Moonin jalkoihin numeroin 8-3. Tällöin AS Moonin miehistö pimensi mm. PP-70 ykköstykki Vili-Atte Mäkisen (12+8) suht tehottomaksi ja takoi itse laajalla rintamalla palloa pussiin tamperelaisten päädyssä. Tätä ottelua on turha kuitenkaan enää muistella lauantaina Tampereella, ja lupa onkin odottaa nälkäistä kotijoukkuetta vastaan. Kuten AS Moonin treeneissä on alkupalavereissa Keinänen&Saarela jo viikkoja muistuttanut: jokainen joukkue tässä sarjassa haluaa lyödä AS Moonin voittoputken poikki, eikä takki auki lähdetä yhteenkään vaihtoon.

Tampereen reissulle AS Moon starttaa ns. oman kylän pojilla, kuten se tekee myös loppukauden sarjassaan. Pelaajistossa pientä sairastelua on loppuviikosta ollut, mutta näillä näkymin reissuun päästään 10+2 miehistöllä liikkeelle ja ns. ykköset mukana! Ainoastaan Kai Paakkari taitaa olla ainut varma poissaolija työkiireiden/sairastelunkin johdosta.

Streamista Tesoman suunnalta ei varmuutta vielä ainakaan ole, mutta semmoisen löytyessä linkkaillaan osoitteet somekanaville. AS Moonin IG-tililtä voinee seurata seurakunnan ryöstöretkeä kohti Tamperetta lauantain aikana, jos somevastaavilla pysyy luurit käessä bussissa korttiringin ohella.

Sarjataulukko luettavissa TÄSTÄ