Fantin Hölkkä

La 21.7.2018

klo 12:00

Historian kuudes Fantin hölkkä lähenee!

Joko kaveriporukka on tsempattu mukaan mukavaan menoon? Jos ei, niin nyt on se hetki!

Rento hölkkätapahtuma omassa kotikaupungissamme Raahessa: kaiken ikäisille, kaiken kuntoisille, niin naisille kuin miehillekin valloittaa taas Raahen rannat, olethan sinäkin mukana?

NYT kannattaa ilmoittautua ja asettaa tavoite alkukesälle.

Tule mukaan ja tuo kaverisikin!

Reitti n. 5 km. Reitin voit kiertää yksi, kaksi tai vaikka neljä kertaa, niin monta kertaa kuin vain ehdit klo: 15:00 mennessä.  Matkan voit taittaa hölkäten, kavellen tai jopa sauvakävellen. Ei ajanottoa.

Osallistumismaksu 25€

• Alkulämmittely
  • Juomapisteitä matkanvarrella virkistykseksi
  • muuta ohjelmaa piristykseksi
  • Mukava lenkki valmiiksi merkityllä reitillä ja nautit kesäisen Raahen maisemista
  • Hölkkäpaidan

Osallistumismaksun voit maksaa myös smartumin seteleillä ja saldon ennakkomaksulla. Ilmoittautumalla alla olevalla lomakkeella saat sähköpostiisi maksutiedot.

Ilmoittautumalla viimeistään 30.6. Fantin Hölkkään ilmoittautumismaksu on tuon 25€ ja varmistat oikean kokoisen hölkkäpaidan saannin hölkkään. Jälki-ilmoittautua voi vielä 1.7-21.7. silloin osallistumismaksu 35€ .

Lähtö ja maali Pikkulahden kioskilta.

Fantin Hölkkä on nyt yhtäaikaa seuramme toisen tapahtuman Beach Gamesin kanssa, Joten ennen ja jälkeen hölkän on mukavaa tapahtumaa rannalla!

Ilmoittautuminen Fantin Hölkkään

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Fantin Hölkän reitti

Reitti on n. 5 km. Liikennejärjestelyjen helpottamiseksi päätimme, että otamme vain yhden reitin käyttöön ja hölkkääjät kiertävät sen yhden, kahden tai nopeimmat jopa neljästi, kunhan ovat maalissa klo: 15 mennessä :) Näin yleisökin pystyy paremmin seuraamaan ja kannustamaan hölkkääjiä. ( karttaa klikkaamalla saatte sen isommaksi)

Lähtö ja maali Pikkulahden kioskilta. Juomapisteitä tulee olemaan kaksi.

Lisäksi matkan varrella muuta piristystä ja yllätyksiä myös maaliin tullessa.

Tervetuloa mukaan!